Care sunt articolele de papetarie ce nu trebuie sa lipseasca din biroul tau?

papetarie

Ai nevoie sa printezi rapid un document, insa ai ramas fara coli A4? Sau poate lucrezi in domeniul serviciilor si ai ramas fara etichete autoadezive pentru expedierea coletelor, sau poate chiar mai rau, fara plicuri? Toate aceste scenarii se pot intampla des, mai ales daca nu ti-ai planificat activitatea si ai uitat sa suplimentezi stocul de papetarie.

Anumite articole de papetarie sunt absolut necesare pentru o activitate organizata, reprezentand in acest sens o investitie importanta. Asadar, pentru a nu risca sa ramai in pana de produse atunci cand ai mai mare nevoie, trebuie sa ai constant in vedere stocul de papetarie, ca sa nu ajungi in imposibilitatea de a-ti indeplini sarcinile zilnice. Din acest motiv, iti prezentam 5 articole de papetarie care nu trebuie sa lipseasca din niciun birou:

1. Coli de hartie A4 sau in alte formate

Fie ca o folosim pentru scris sau pentru print, hartia este si va ramane unul din articolele de papetarie de baza in orice birou. Aceasta poate avea o gama variata de intrebuintari, motiv pentru care exista formate specializate, precum: hartia A4 pentru xerox sau imprimanta, hartia A3 pentru plotter, coli pentru notite si multe altele. De asemenea, iti recomandam sa achizitionezi de cate ori ai posibilitatea hartie de cea mai buna calitate, dar sa iei in calcul si volumul de consum, pentru a putea cumpara o cantitate suficienta!

2. Facturiere si materiale tipizate

Nu te poti lipsi de aceste produse de papetarie, indiferent de domeniul de activitate! Acestea sunt esentiale pentru respectarea legislatiei in vigoare, un motiv puternic pentru a nu uita de achizitionarea lor! Asadar, orice afacere ai avea, iti vor trebui registre, facturiere, borderouri sau bonuri de consum – toate aceste articole de papetarie fiind absolut fundamentale pentru desfasurarea activitatilor din cadrul companiei tale!

3. Plicuri

Ori de cate ori ai nevoie sa expediezi colete sau sa pastrezei corespondente, plicurile din hartie sau din plastic iti vor fi la indemana. Avand diverse formate, aceste articole de papetarie sunt de nelipsit, in special daca lucrezi in domeniul serviciilor sau al livrarilor.

4. Notite autoadezive

Acestea fac parte din produsele care nu ar trebui sa lipseasca de pe lista ta de cumparaturi atunci cand faci aprovizionarea cu obiecte de papetarie pentru birou. Fiind folosite pentru notarea rapida a mesajelor, se dovedesc foarte eficiente in activitatea de zi cu zi a companiei. La acestea se pot adauga si cuburile de hartie pentru notite rapide, folosite ca remindere.

5. Caiete office sau agende

Este indicat sa achizitionezi cateva caiete sau agende pentru angajatii tai, asa ca nu uita sa le treci pe lista de cumparaturi de papetarie. Avand microperforatii de desprindere a filelor, dar si separatoare color, acestea vin la indemana oricand este nevoie de notarea informatiilor importante, dar si a schitelor si ideilor. In plus, iti vor fi de ajutor in cazul in care se intampla sa ramai fara hartie de scris!

Nu uita nici de bibliorafturi sau de alte produse din hartie sau carton. Nu uita sa verifici stocul, iar daca ai nevoie de articole de papetarie de cea mai buna calitate, livrate rapid, apeleaza cu incredere la Viamond.ro, magazin de papetarie si birotica cu 25 de ani de experienta in domeniu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *