Care sunt cele mai bune manusi de unica folosinta?

Despre acele manusi unica folosinta , folosite in domeniul medical, trebuie mentionat faptul ca acestea au rolul de a mentine o igiena riguroasa, care nu lasa nici o posibilitate de contaminare . Acestea protejeaza atat pe cel care le poarta, cat si absolut toate persoanele si lucrurile cu care vine in contact.

Aceste manusi de unica folosinta sunt intalnite atat in domeniul medical, cat si in orice alt domeniu unde este necesara protectia impotriva anumitor riscuri, precum transmiterea unor bacterii, fungi sau germeni ori este nevoie sa se ia contact cu anumite substante chimice periculoase.

Acest tip de manusi a ajuns sa fie utilizat inclusiv in saloanele de infrumusetare, in special de catre manichiuriste, caci in cazul acestora exista un risc foarte mare de a fi contaminate cu diverse infectii sau boli de piele, in cazul in care se produc accidente datorita forfecutei

Aceste manusi de unica folosinta difera in functie de mai multi factori, mai exact in functie de marime, culoare sau materialul din care sunt confectionate. De asemenea, este important de stiut daca sunt pudrate sau nu, ori sterile.

Au aparut pe piata manusi de unica folosinta in diverse culori, negru, verde, rosu, albastru, in special pentru a crea o pata de culoare sau pentru a se asorta cu uniforma purtata.

Manusile de unica folosinta din vinil sunt utilizate in domeniul medical pentru diverse proceduri sau pentru atunci cand trebuie sa se lucreze cu materiale sterile.Folosirea acestui gen de manusi asigura un grad foarte mare de igiena, sterilitate si siguranta.

Daca se opteaza pentru manusi de unica folosinta din nitril, atunci trebuie stiut ca aceste manusi nu irita pielea.

Manusile de unica folosinta din latex sunt cele mai potrivite pentru a fi folosite ca manusi chirurgicale , deoarece acestea protejeaza foarte bine mainile, nu aluneca si dispun de proprietati optime de elasticitate, durabilitate si siguranta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *