Care sunte cele mai cautate arome la conservele pentru caini si ce ratam mergand mereu la sigur?

Daca suntem stapani de animale de multi ani de zile, cu siguranta avem cu totii o „reteta” a noastra despre ce sa cumparam pentru animalul nostru, ce e bine, ce e rau, lucruri invatate din experientele pe care le-am avut cu animalele noastre de-a lungul vietii. Este important, totusi, sa nu picam in plasa acestor obiceiuri si a cumpararii acelorasi produse la nesfarsit. Este important sa oferim animalelor diversitate, in acelasi timp in care le oferim acestora clasicele produse de care stim ca au nevoie.

Cand vine vorba de alesul hranei umede a cainilor nostri, cu siguranta majoritatea persoanelor se arunca catre conserve caini cu pui, vita sau iepure, acestea fiind cele usor de gasit in orice magazin. Cu toate acestea, hrana umeda fiind cea care ofera animalelor noastre o gama mai larga de gusturi, este important si sa le oferim cainilor experiente noi si gusturi variate. Acest lucru presupunerea unor conserve caini ce pot parea neobisnuite la prima vedere, insa vor fi cu siguranta foarte indragite de animalul nostru.

Conservele simple de carne de pui, vita sau iepure

Cu totii suntem familiarizati cu aceste tipuri de conserve. Cand ajungem intr-un supermarket si stim ca avem nevoie de mancare pentru animalul nostru, majoritatea mergem tinta catre o conseva de pui sau una de vita? De ce? Este foarte simplu. Stim ca animalul nostru este obisnuit cu acest gust, stim ca ii face bine si ca pana acum nu a dat semne ca nu ar fi mancarea potrivita.

Desi toate aceste lucruri sunt adevarate, cainii, la fel ca si noi, oamenii, si-ar dori de multe ori sa mai diversifice, sa nu manance acelasi lucru in mod repetitiv. Desi conservele reprezinta diversificarea si vin ca un plus mancarii uscate, mancare care reprezinta cea mai mare parte din dieta animalului, este important sa venim cu o mai mare varietate si din aceasta directie.

Conservele in sos si conservele care imbina diverse tipuri de mancare

Astazi gasim zeci de variante de conserve caini, de la cele mai simple, pana la cele mai neasteptate. Cele din urma pot fi doar simple adaptari ale clasicelor conserve cu carne (la care s-a adaugat un sos mai neobisnuit), insa pot fi si combinatii cu care nu suntem obisnuiti atunci cand vine vorba de mancarea pentru animale.

Aceste combinatii pot fi de tipul amestecurilor a mai multor tipuri de care, dar si un amestec de carne cu legume. Cel din urma aduce multe benificii nutritive cainilor, fiind un echilibru perfect intre dieta pe baza de proteine, dar si cea care aduce aportul necesar de vitamine din legume.

Unde pot gasi hrana diferita de cea din supermarketuri?

Daca iti doresti sa oferi animalelor tale hrana umeda pisici de buna calitate sau conserve caini mai speciale, trebuie sa te indrepti catre magazine specializate doar pe produse animale. Acestea pot fi fie farmaciile veterinare, dar si magazinele online care au acest specific. Un astfel de magazin online pe care noi il recomandam este Nova Food. Acestia au o gama extrem de variata atunci cand vine vorba atat de mancarea uscata, cat si de cea umeda, aducand pe piata din Romania produse de calitate indragite international.

Date de contact:

Telefon: 0724239215

E-mail: [email protected]

Adresa: Str. Baciului nr. 4 bl. 9 sc. 3 ap. 99, sector 5, București, România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *