carti dezvoltare personala

Carti de dezvoltare personala care sa te ajute sa iti imbunatatesti comunicarea si relatia cu parintii

Acordam timp si spatiu studiului si imbunatatirii relatiilor cu partenerii de cuplu, cu colegii de munca si chiar cu copiii, insa de putine ori ne indreptam atentia si asupra parintilor nostri. De multe ori insa, ajungem sa ne pierdem timp si sa ne framantam din cauza discutiilor cu parintii nostri, cauzate de diferentele de opinie si de lipsa si imposibilitatea impunerii limitelor.

Stabilirea si impunerea limitelor este una dintre cele mai mari provocari si ajunge sa iti afecteze considerabil relatia cu parintii.

Comunicarea cu parintii devine deficitara incepand din adolescenta si, cu toate ca, odata ajuns adult, pare sa fi avut loc imbunatatiri, exista situatii in care simti ca vorbesti o alta limba fata de cei care se presupune ca te cunosc cel mai bine.

Iata 5 carti dezvoltare personala de la librex.ro care sa te ajute sa inveti sa vorbesti pe limba lor si sa ii castigi de partea ta:

carti dezvoltare personala
carti dezvoltare personala
  1. Invata sa spui NU, de France Brécard – altruismul si generozitatea te transforma adesea in tinta perfecta. Acest volum este destinat celor care nu pot refuza niciodata pe nimeni, din compasiune ori din vinovatie, de teama ca nu vor fi apreciati sau ca vor pierde dragostea. Este una dintre acele carti de dezvoltare personala care te va ajuta sa descoperi strategiile potrivite pentru a le spune ”Nu” parintilor si sa iti spui ”Da” tie insuti;
  1. Cum sa te impui in fata manipulatorilor, de Frédéric Fanget, Odile Darbon – daca nici parintii nu te cunosc, atunci nu o mai face nimeni. Insa acest atu le ofera si avantajul de a te putea manipula cu usurinta. Volumul semnat de Frédéric Fanget si de Odile Darbon te va ajuta sa inveti sa identifici mesajele manipulatoare si sa-ti dezvolti strategii pentru a le evita. Este una dintre acele carti de dezvoltare personala de care ai nevoie pentru a recastiga controlul daca ai o relatie manipulatoare cu parintii tai;
  1. Mecanismele increderii in sine, de Ian Robertson – este o lectura fascinanta care te va ajuta sa iti castigi increderea in sine. Este un volum care iti va permite sa descoperi de unde vine si cum se propaga increderea, care sunt consecintele ei si de ce unii o poseda si altii nu. Totodata, vei constientiza cum iti afecteaza lipsa increderii sanatatea si relatiile cu cei din jurul tau;
  1. Ai nevoie de curaj pentru a fi tu insuti, de Paul-Alexis Racine Jourdren – este una dintre acele carti de dezvoltare personala care te va face sa constientizezi ceea ce esti si sa indentifici resursele necesare pentru a-ti depasi propriile imperfectiuni, pentru a reusi sa-ti atingi obiectivele;
  1. O sa treaca si asta, de Julia Samuels – este una dintre acele carti dezvoltare personala care te ajuta sa evoluezi in toate segmentele vietii (familie, iubire, cariera, sanatate si identitate). Julia Samuels iti impartaseste din solutiile gasite in terapie de femeile si barbatii pe ale caror cazuri ti le prezinta rand pe rand in acest volum. Astfel, vei gasi surse de inspiratie si de reflectie, care te vor ajuta sa iti obtii propriile raspunsuri, in relatiile cu parintii sau cu oricine altcineva (sot, colegi, prieteni etc.).

Consulta oferta completa si comanda volumul potrivit, care sa-ti salveze relatia cu parintii si sa te ajute sa recreezi universul armonios si plin de iubire, pe care cu siguranta ti-l doresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *