Carti de numerologie: dezvolta-ti pasiunea si afla cat mai multe detalii!

Foarte multi oameni sunt pasionati de tot ce tine de numerologie, adica relatia dintre credinta in relatia divina si partea mistica a numerelor. Este vorba despre coincidente pentru care indivizii cauta explicatii logice si pentru care isi doresc sa obtina un sens cat mai pe intelesul lor. De cele mai multe ori, numerologia este asociata cu paranormalul, cu astrologia, dar si cu alte arte prezicatoare care sunt similare. Cei care vor sa descopere mai multe despre acest domeniu isi pot achizitiona carti de numerologie de calitate, cu ajutorul carora pot intelege exact cum sa interpreteze datele din jurul lor, dar si cum sa le foloseasca in interes propriu.

Definitia numerologiei

Specialistii sustin faptul ca numerologia este o arta divinatorie care exista inca din vremurile stravechi si care atrage sensul cosmic, dar si scopul si indrumarile ce reies din combinatiile de numere. Cei care cred in acest domeniu considera ca tot ce se intampla in lume are un sens care poate fi transpus in numerologie, incepand de la datele de nastere, adresele fizice, numele si chiar numerele de telefon. Mai mult, numerologia este gandita in corelatie cu astrologia, cu Tarotul si cu Cabala ebraica, una dintre cele mai puternice sim ai cunoscute metode prin care oamenii cauta sa afle sensul profund al vietii si al existentei lor pe pamant.

Sensuri si explicatii

Numerologii au indicat de-a lungul timpului ca cifrele de la 1 la 1 si numerele 11, 22 si 33 au fiecare un sens propriu. Este vorba despre numere care au trasaturi personalizate, dar si tipare si dispozitii care, in functie de situatie pot fi negative sau pozitive. De exemplu, cifra 1 este sugestiva pentru indivizii care isi doresc sa domine in exces, indiferent despre ce este vorba, iar cifra 5 sugereaza ca oamenii au un spirit liber, mereu in cautare de noi aventuri si experiente.

Carti de numerologie – ce inseamna datele de nastere?

Cei care isi achizitioneaza carti de numerologie pot descoperi, de exemplu cu exactitate ce reprezinta datele lor de nastere. Conform specialistilor, toate unitatile din care sunt formate datele de nastere (luni, zile ani) se reduc la 3 numere. Mai exact, numerele trebuie insumate si apoi reduse la o singura cifra sau la un singur numar principal, iar numerele din 2 cifre trebuie impartite, iar apoi insume iar, pana se ajunge la o singura cifra. De pilda, data de nastere 14.06.1991 se poate traduce astfel: 6 pentru luna iunie, 5 pentru ziua in cauza (1+4), respectiv 1+9+9+1=20, unde 2 (2+0) este cifra principala. In final, calea vietii se obtine astfel: 6 + 5 + 20 =41 (4+1) =5. Numerologii sustin ca fiecare cifra are o vibratie anume, iar ea se poate analiza in functie de caracteristicile identificate pana in prezent.

Online, pe site-ul https://editura-foryou.ro/carti/astrologie-si-numerologie sunt disponibile foarte multe carti interesante in domeniu, care pot veni in sprijinul celor pasionati de tot ce inseamna numerologia si cum se poate explica ea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.