Case cu etaj – proiecte potrivite pentru orice familie

Din dorinta de a avea o locuinta in care confortul casei sa le asigure liniste si armonie tot mai multe cupluri isi doresc sa isi construiasca propria casa pe baza unui proiect casa cu etaj.  Din lipsa unui teren peste 150 mp un proiect casa cu etaj vine intampinarea celor ce isi doresc o casa spatioasa care sa ofere intimitate membrilor familiei, dar si spatiu in care sa isi poata petrece timpul impreuna.

Indiferent ca vorbim despre familii numeroase sau despre cupluri proaspat formate cele mai multe dintre ele privesc in persepctiva si aleg sa construiasca o casa astfel incat sa nu fie nevoite sa locuiasca in chirie un timp indelungat.

Cand vine vorba despre case cu etaj automat vorbim despre spatii mari dedicate timpului petrecut impreuna, in timp ce etajul este dedicat intru totul dormitoarelor, spatiilor de odihna sau lucru. Totodata, vorbim de creativitate si organizare riguroasa pentru ca tot spatiul sa fie utilizat la capacitatea lui maxima.

Desigur, pentru parintii cu copii mici o casa cu etaj poate fi un mic dezavantaj, insa daca privim dintr-o alta perspectiva acesta poate deveni un avantaj. Scarile sunt periculoase, insa cu aceasta ocazie mamele au garantia ca etajul poate ramane mereu curat petrecand timp cu cei mici doar la parter.

Un alt beneficiu pe care il ofera casa cu etaj este balconul. Pentru persoanele carora le face placere sa-si bea cafeaua cu o priveliste frumoasa in fata ochilor, sau pentru personele carora le face placere sa se relaxeze pe terasa, casele cu etaj ofera acest privilegiu, in timp ce casele mici nu ofera aceasta posibilitate.

Casele cu etaj sunt potrivite pentru orice familie pentru ca acestea delimiteaza cel mai bine spatiul de odihna fata de cel de lucru sau relaxare. Totodata ofera intimitate entru fiecare membru al familiei prin camera proprie si dressing.

Daca te afli in randul celor ce isi doresc o casa spatioasa, creativa si bine organizata in mod clar alegerea cea mai buna pentru tine si familia ta este un proiect de casa cu etaj. Alege proiectul potrivit pentru tine si nevoile tale si peste ani sigur nu vei regreta alegerea facuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *