Castiguri lunare de 10.000$ la cel mai bun studio de videochat!

Studio videochat

 

Visezi la vacante exotice ca-n filme, cu soare din plin si ape turcoaz? Vrei sa duci o viata de lux, asemenea vedetelor tale preferate care isi etaleaza la televizor cele mai scumpe haine, alaturi de trupurile si chipurile lor perfecte, obtinute cu ajutorul operatiilor estetice?

 

Iti doresti si tu o pereche noua de sani pentru un bust mai generos, buze mai mari sau un fund bombat si ferm? Vrei sa-ti faci liposuctie sau tratamente de estetica faciala si sa folosesti doar produse cosmetice profesionale? Angajeaza-te la Studio 20, cel mai bun studio de videochat, si iti vei permite toate aceste rasfaturi!

 

In plus, la acestea se adauga posibilitatea unica de a-ti cumpara o masina de fite sau o casa noua in doar cativa ani ca model la cel mai bun studio de videochat. Asadar, toate visurile tale pot deveni acum realitate, la Studio 20! Totul depinde doar de tine si implicarea ta. Noi iti punem la dispozitie toate conditiile necesare ca tu sa devii un model de top si sa castigi pana la 10.000 de dolari pe luna. Iata doar cateva dintre beneficiile de care poti avea parte la Studio 20:

 

  1. Venit minim garantat

In primele 3 luni de activitate la cel mai bun studio de videochat vei porni de la un venit minim garantat in valoare de 1.000 de dolari lunar, indiferent de performantele tale online din perioada respectiva. In felul acesta te vei simti motivata inca de la inceput sa-ti dai silinta pentru a depasi ulterior aceasta suma.

 

  1. Comision standard de 50%

Ca model la Studio 20, beneficiezi de un comision avantajos de 50% din incasarile tale lunare. Astfel, corectitudinea si principiul win-win pe care il aplicam in relatia cu modelele noastre reprezinta unul din motivele pentru care am devenit cel mai bun studio de videochat!

 

  1. Multiple bonusuri

Mai mult, pentru a-ti depasi propriile performante financiare, iti oferim numeroase bonusuri de activitate si fidelitate, in functie de implicarea si daruirea ta in calitate de model la Studio 20, cel mai bun studio de videochat. Drept urmare, vei putea ajunge la un comision cumulativ de 65% din venituri, astfel:

– bonus 2% in cazul in care activezi online peste 90 de ore intr-o anumita perioada;

– bonus 5% daca lucrezi peste 100 de ore in perioada respectiva;

– bonus 5% in cazul in care venitul tau depaseste 10.000$ in acea perioada;

– bonus 5% dupa 1 an de activitate in cadrul celui mai bun studio de videochat.

 

  1. Credite fara dobanda

Iar pentru a simti cu adevarat ca faci parte din echipa celui mai bun studio de videochat din tara si din lume, dupa minim 6 luni de activitate la Studio 20 poti solicita credite cu dobanda 0% direct de la noi!

 

  1. Contract de artist-interpret

Nu in cele din urma, aici vei avea garantia unui loc de munca sigur si de viitor, bazat pe contract de artist-interpret 100% legal. Vei semna acest contract in dublu exemplar direct cu producatorul international, care iti va asigura toate conditiile promise: training-uri, echipamente profesionale, trafic online etc. Mai mult, in felul acesta vei beneficia de asigurare de sanatate si contributie la pensie.

 

Asadar, daca te vei angaja la Studio 20 vei avea parte de numeroase avantaje financiare, pentru a-ti indeplini toate visurile si a evolua atat din punct de vedere profesional, cat si personal. Vino sa te convingi de ce suntem cel mai bun studio de videochat si cum te putem ajuta in cariera!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *