Cauți dres modelator? Vezi colecția de la Elegant Conte

Chiar dacă nu avem silueta potrivită și kilogramele dorite, asta nu înseamnă că nu trebuie să purtăm anumite articole de îmbrăcăminte mulate pe corp. Uneori simțim nevoia de a fi admirate și de purta și alte haine care ne scot din zona de confort, poate o rochie mulată sau o fustă cu un croi special.

Cu ajutorul unui dres modelator însă, putem purta acea fusta și încă să ne mândrim de corpul nostru. Cine spune că nu avem voie să purtăm rochii sau articole vestimentare chiar dacă nu dispunem de 90-60-90?! Având la îndemână un dres modelator care ne ajută în acest sens, nu ne mai trebuie decât un zâmbet prin casă să demonstrăm celor din jur că suntem plin de voie bună.

Efectul vizibil al unui dres modelator

Un dres modelator este o piesă de îmbrăcăminte care contribuie la remodelarea și la marcarea anumitor zone ale corpului. Vorbind aici despre talie, abdomen, fese și coapse. Un astfel de dres este special realizat pentru a oferi un aspect mai conturat, mai neted siluetei. Ascunde celulita și imperfecțiunile, dacă acestea există în anumite zone ale corpului.

În cele mai multe cazuri, dresul modelator utilizează niveluri variate de compresie, acesta având rolul de a strânge și de a susține anumite zone, cum ar fi talia și abdomenul. Silueta este definită și pusă totodată în valoare. Dresul modelator este conceput având la bază o construcție specială care ridică și conturează și fesele, oferindu-le un aspect ferm și rotund.

Prin acest efect de compresie și susținere, dresul modelator contribuie la reducerea aspectului celulitei și a altor imperfecțiuni ale pielii, oferind un aspect neted, un aspect uniform. De menționat că în gama Elegant Conte se găsește și acel sortiment de ciorap compresiv care are rolul de a susține piciorul în partea superioară.

Elegant Conte – magazinul produselor de calitate

Atunci când vine vorba de cumpărarea ciorapilor sau a lenjeriei intime, suntem uneori reticenți pentru că nu știm cu exactitate ce să cumparam, în așa fel încât să avem parte de confortabilitate și de siguranță. Magazinul Elegant Conte vine cu diverse categorii de produse din care putem găsi cu siguranță câteva lucruri pentru fiecare membru al familiei. Șosete pentru bărbați, pentru copii, flaușate, fără cusături sau cu cusături, sutiene sau lenjerie intimă pentru damă, stocul de produse este unul divers din care putem alege fix ce avem nevoie pentru garderoba noastră.

Magazinul Elegant Conte oferă puncte bonus pentru viitoarele achiziții. Atunci când comandați online primiți un număr de puncte, în funcție de valoarea comenzii. Acestea se adună, iar pe parcurs le puteți folosi ori de câte ori doriți.

Pagina oficială conteelegant.ro este disponibilă și cuprinde toate categoriile de produse din care se pot alege piesele potrivite. Prețurile acestor produse sunt unele accesibile, iar calitatea este un promisă. De acum nu mai trebuie să vizităm zilnic magazine pentru a ne cumpăra dresuri, șosete sau lenjerie intimă. O putem comanda din cadrul acestui magazine, iar în scurt timp acesta va ajunge la ușile noastre.

Date de contact:

[email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *