Cauti o masina de inchiriat? Alege noul Ford Mondeo!

Indiferent de motivele si interesele care te aduc pentru cateva zile in marile orase ale tarii, precum Bucuresti sau Cluj, nevoia unui mijloc de transport confortabil, eficient si sigur te indruma catre singura solutie viabila: apelarea la o masina de inchiriat din oferta firmelor de profil. Aceasta decizie este valabila si potrivita si in cazul in care autoturismul personal este in service sau doresti sa organizezi o vacanta frumoasa impreuna cu prietenii sau familia fara a purta grija transportului.

Companiile care iti pot pune la dispozitie o masina de inchiriat au parcuri auto variate, insa printre cele mai apreciate modele din oferta de inchirieri este noul Ford Mondeo. Acest autoturism este potrivit atat pentru drumuri lungi, cu familia si bagaje multe, cat si pentru evenimente business, avand un design aparte. In randurile urmatoare vei putea gasi toate detaliile care fac din aceasta masina de inchiriat alegerea perfecta cand pui accent pe siguranta, confort, utilitate si aspect.

In cadrul ofertei FocusRent, companie de inchirieri auto cu o experienta ce depaseste 12 ani pe piata din Cluj, Bucuresti si Otopeni, acest model este disponibil in varianta cu 5 usi si transmisie manuala.

Informatii generale

In momentul lansarii primei generatii de Mondeo, acest model oferea lumii auto un design practic, o experienta de condus excelenta si un pret rezonabil. Aflandu-se, in prezent, la a patra generatie, modelul actual este un contracandidat serios al Volkswagen-ului Passat.

Alegand acest model de masina de inchiriat, te vei bucura de un spatiu foarte generos, o experienta placuta la volan si un consum foarte eficient de carburant, insa Ford a adus imbunatatiri fata de modelul anterior si la capitolele “rafinament” si “infotainment”.

Aspect

Primul lucru de care vei fi impresionat la vederea noului Ford Mondeo va fi aspectul exterior. Producatorul a incercat sa afiseze o grila frontala de forma trapezului, asemenea unui Aston Martin, o linie a acoperisului ce se scurge in stilul unui coupe rafinat, o caroserie cu linii pline de personalitate ce ofera un aspect modern si noile faruri ultraperformante, desenate elegant.

Ca o prima impresie la volanul noului Mondeo, vei fi impresionat de habitaclul care pare a te imbraca, oferindu-ti centrul atentiei. Ceasurile bordului au un design modern ce incorporeaza atat afisajul analog, cat si digital, iar materialele ce te inconjoara sunt placute la atingere si ofera inca un motiv pentru a alege aceasta masina de inchiriat din oferta pusa la dispozitie. In plus, varianta actuala permite mai mult spatiu decat modelul precedent pentru persoanele care calatoresc pe locurile din spate, adaugand un plus de confort.

Tinuta de drum

In comparatie cu modelul anterior, noul Mondeo castiga confort, un plus de aderenta si o stabilitate mai buna multumita noului sistem de suspensie spate. Un alt beneficiu al acestui sistem este reducerea zgomotului din spate, beneficiu la care contribuie simtitor si imbunatatirea aerodinamicii caroseriei.

Noul Ford Mondeo iti va oferi o senzatie de confort si siguranta deplina atat datorita dimensiunilor generoase, cat si noilor tehnologii introduse de producator pentru siguranta pasagerilor in caz de coliziune, franarea de urgenta si sistemele de parcare automata. Farurile performante cu tehnologie full-LED au fost reinventate pentru noul model, acestea reducand stresul asupra vederii multumita luminii mult mai apropiate de spectrul natural.

Cand cauti o masina de inchiriat potrivita necesitatilor tale, apeleaza la oferta FocusRent si poti rezerva, pe langa noul Ford Mondeo, si alte modele de succes ale claselor “economy”, “business”, “SUV” sau “8+1”. Pe langa masina de inchiriat aleasa, vei beneficia si de full Casco, RCA si rovinieta in pretul de baza, iar autovehiculul livrat va fi mai nou de 5 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *