Cauti pop-up textil ca sa te promovezi la evenimente? Noi avem solutia!

Afla mai multe despre pop-up textil

pop-up textil

Sisteme de promovare sub forma de pop-up textil sunt unul dintre cele mai sigure si mai utilizate sisteme de acest gen si sunt apreciate pe scara larga de un numar tot mai mare de antreprenori, precum si de persoane fizice. Vrei sa atragi atentia asupra produsului sau serviciului tau? In functie de asteptarile tale, alege sa folosesti acest instrument si vei obtine cele mai bune rezultate.

Acest pop-up textil va atrage atentia datorita dimensiunilor sale mari, dar si pentru ca este cel mai potrivit pentru o varietate de proiecte. Un avantaj major este ca instalarea acestuia se poate face foarte simplu si rapid de catre o singura persoana, asa ca nu ai nevoie de asistenta suplimentara.

Principalele beneficii ale pop-up-urilor textile sunt:

  1. Instalare usoara;
  2. Tesatura este de obicei din velcro si este trasa in jurul unui profil de aluminiu ca o perna. Mai usor de ajustat in comparatie cu alte materiale.
  3. Grafica atractiva;
  4. Ferestrele pop-up din textil creeaza un afisaj atractiv, cu foarte multe culori stralucitoare. Grafica asigura un aspect curat si sofisticat, in timp ce materialul cu iluminare din spate adauga culoare.
  5. Este un sistem ieftin dar eficient;
  6. Pop-up-ul din plasa de aluminiu ambalat intr-un suport compact reduce costurile de transport. Poate fi pliat la un sfert din dimensiunea sa completa pentru a economisi spatiu de depozitare. In plus, puteti schimba cu usurinta grafica daca doriti sa actualizati informatiile afisate.
  7. Durabilitate in timp;

Lucruri ideal de stiut despre pop-up-urile textile

Cadrul metalic al unui pop-up textil este realizat din aluminiu extrem de usor si, datorita designului sau modular, poate fi asamblat in cateva minute, mult mai rapid decat sistemele traditionale pe baza de magnet.

Materialul textil care alcatuieste panoul grafic este impermeabil, rezistent la decolorare si la sifonare si poate fi pliat si curatat la nevoie. Panoul grafic acopera intreaga structura si este complet intins, astfel incat mesajul dumneavoastra sa poata fi afisat perfect, fara intrerupere. Cu imprimeuri vibrante de calitate foto si un design elegant si modern, acest sistem este alegerea numarul 1 in categoria standurilor mobile pop-up cu afisaje interioare dedicate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *