Cauti un aparat auditiv bun? Alege echipamentele medicale produse de Rexton!

Tehnologia avansata a revolutionat industria echipamentelor medicale si, implicit, pacientii cu deficiente de auz au sansa la o viata normala si echilibrata. Unul dintre producatorii medicali care se remarca in acest domeniu este Rexton, care are ca valoare fundamentala inovatia.

Daca ca te afli in cautarea unui  aparat auditiv WeSound, venim in intampinarea ta cu lista celor mai populare modele, de ultima generatie, produse de Rexton, care iti vor asigura o experienta auditiva fara compromis si te vor mentine in miscare.

Aparatul auditiv reincarcabil StyleLine

Exista acum aparatul auditiv reincarcabil, care iti ofera o libertate deplina de miscare. Cu o autonomie de pana la 19 ore, acest device ultra-modern dotat cu acumulatori Li-Ion este solutia optima pentru o viata activa, cu mult mai putine limite. Vine la pachet cu un kit mobil de reincarcare, ce iti asigura pana la 4 zile de mobilitate, fara a mai fi necesar sa conectezi aparatul la o sursa de energie electrica. Se activeaza automat la scoaterea din incarcator, si iti asigura toate avantajele unei auditii bune. Design-ul bi-color este un plus al acestui device conceput in stil contemporan, la fel ca dimensiunile mici, optime in purtare.

Aparatul auditiv reincarcabil Stellar

Persoanele ce se confrunta cu o forma de hipoacuzie moderata spre severa poarta o categorie de aparate auditive numita BTE (Behind the Ear). Un echipament de acest tip este Stellar M 8C BTE, remarcabil din toate punctele de vedere. Se conecteaza cu usurinta prin streaming direct la orice tip de aparatura ce integreaza functia Bluetooth, precum televizorul sau telefonul. Autonomia bateriei ajunge si pana la 24 de ore, iar functia My Voice asigura confortul in auditia propriei voci. Device-ul, care se porneste automat la scoaterea din incarcator, ofera un plus de mobilitate fiecarui purtator. Daca detii un iPhone, te poti conecta instant la acest aparat auditiv, existand 100% compatibilitate cu acest brand de telefon.

Aparatul auditiv reincarcabil M-CORE

Un model premiat de aparat auditiv, M-CORE este device-ul ce foloseste tehnologia Motion Core. Si acest echipament medical reincarcabil vine la pachet cu o caseta reincarcabila portabila, ce ofera 3 incarcari complete din mers. Usor de folosit si cu un design inovator, si acest aparat auditiv merita sa fie pe lista ta. Daca vrei sa te bucuri – din plin – de o excursie in natura la sfarsit de saptamana, ai aceasta posibilitate, fara sa depinzi de o sursa de energie electrica. Atat diin punct de vedere functional, cat si estetic, este o optiune inovatoare pe piata, care asigura un confort sporit pacientilor si o sansa reala la o viata cat se poate de echilibrata, fara a fi limitati de afectiunea care s-a instalat – din nefericire – in viata lor.

Vrei sa vezi care din aceste aparate auditive reincarcabile ti se potriveste? Te ajuta WeSound.ro

WeSound.ro este unul dintre cele mai mari si mai profesioniste centre de protezare auditiva din tara. Se remarca prin serviciile excelente de diagnoza, prin expertiza specialistilor, dar si prin calitatea aparatelor auditive pe care le recomanda si le comercializeaza.

WeSound.ro tine pasul cu inovatiile din domeniul medical si vine in intampinarea pacientilor hipoacuzici cu gama completa de aparate auditive reincarcabile produsa de Rexton. Sistemele inteligente de reincarcare ale acestor device-uri ultra-moderne ofera un plus de mobilitate si de confort, ceea ce WeSound.ro isi doreste pentru toti pacientii sai. Contacteaza-i!

Date de contact:

Tel: +4031/4205378

E-mail:  office@wesound.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *