Cauti un loc unde sa iti depozitezi bicicleta iarna? Mergi cu ea la VeloGaraj

Iarna aproape ca ne bate la usa, iar vremea rece isi face simtita prezenta din ce in ce mai pregnant. Daca esti ciclist pasionat, probabil ca deja te gandesti cu nostalgie la zilele frumoase de vara cand ieseai sa pedalezi in fiecare zi fara sa iti fie frica ca vei ingheta de frig sau, mai rau, ca te vei accidenta pe strazile ude sau inghetate. Din pacate, intram intr-un sezon in care trebuie sa spui ,,la revedere” bicicletei tale pentru cateva luni si sa o depozitezi intr-un loc calduros si ferit de ochii celorlalti. Dar ce faci daca nu dispui de acest loc?

VeloGaraj biciclete

Dimensiunea bicicletei tale e mult prea mare ca sa poata sa stea in casa, iar in afara ei este destul de periculos. Adevarul este ca bicicletele au devenit in ultima perioada o atractie foarte tentanta pentru hotii din Romania. Stiai ca terasele, spalatoriile, subsolurile, mansardele blocurilor sunt primele locuri de unde bicicleta ta poate sa fie furata? Acum probabil ca te gandesti ca o vei depozita pe balcon. Nimic mai gresit! Piesele/ componentele de otel ruginesc iarna daca sunt tinute in umezeala, anvelopele si camerele de bicicleta se deterioreaza daca sunt tinute in ger, iar lichidul de frana al franelor hidraulice isi pierde vascozitatea si nu mai lucreaza in parametrii daca sta in ger.

Avem raspunsul ideal pentru tine! VeloGarajul pentru biciclete de la Veloteca! Mult indragitul magazin de biciclete din Bucuresti iti pune la dispozitie si anul acesta un serviciu VIP de gazduire a bicicletelor tale. VeloGaraj este serviciul pe care Veloteca il ofera tuturor celor care nu dispun de suficient spatiu de depozitare in locuinta, oferind nu numai gazduire, ci si o revizie completa la finalul perioadei! Iata cateva dintre avantajele acestui serviciu:

  • Bicicletele sunt depozitate intr-un spatiu pazit, dotat cu alarma conectata la o firma de paza
  • Locul de depozitare pentru biciclete este incalzit, bine aerisit, uscat, cu modalitati multiple de prindere / suspendare a bicicletelo
  • Bicicletele sunt pastrate in siguranta si depozitate intr-un mediu optim
  • VeloGarajul pentru biciclete iti ofera un plus de spatiu pentru tine si familia ta
  • Durata de viata a bicicletelor tale este prelungita

VeloGaraj biciclete

VeloGarajul pentru biciclete a pornit ca un serviciu destinat clientilor fideli Veloteca, insa el s-a trasformat treptat intr-o varianta echitabila pentru foarte multi ciclisti din Bucuresti. Velotecarii pasionati te asteapta in sediul de pe Sos. Iancului, nr. 100 intre 15 octombrie si 15 noiembrie sa primeasca bicicletele tale si sa le ofere tratamentul de care au nevoie. Pentru a beneficia de acest serviciu este nevoie de o programare prealabila, pentru ca locurile sunt limitate la 1000 de biciclete.

Acolo vei primi mai multe informatii despre preturi, precum si despre pachetele promotionale de care poti profita! Noi spunem ca este o afacere destul de rentabila si de care trebuie sa profiti. Daca esti ciclist pasionat, este imposibil sa nu te incante ideea VeloGarajului pentru biciclete! Grabeste-te, locurile se ocupa repede!

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *