Cauti uniforme si haine de lucru de calitate? Iata cum le poti gasi!

haine_de_lucru

Categoria de haine de lucru cuprinde totalitatea echipamentelor, articolelor vestimentare si accesoriilor care au rolul de a oferi siguranta si igiena corespunzatoare la locul de munca, indiferent de particularitatile mediului de lucru.

Prin urmare, astazi avem acces la o gama foarte diversificata de haine de lucru, in functie de conditiile si domeniul de activitate pentru care au fost confectionate:

  • salopete de lucru (pentru instalatori, personalul prezent pe santierele de constructii, electricieni, personalul responsabil de curatenie etc.);
  • halate de lucru (bucatari, chimisti, maistri etc.);
  • sorturi (pentru chelneri, patiseri, brutari, cofetari etc.);
  • veste si geci de lucru (adesea prevazute cu elemente reflectorizante sau alt tip de elemente ce sporesc vizibilitatea, create pentru cei care lucreaza in domeniul transporturilor, depozite, santiere etc.);
  • sepci si bonete (pentru personalul din industria alimentara, domeniul medical, curatenie).

Din exemplele regasite mai sus poti observa ca hainele de lucru nu au numai rol de uniforma, ci sunt cu adevarat necesare pentru asigurarea conditiilor de siguranta si igiena impuse de legile in vigoare. Din acest motiv, orice angajator este obligat sa asigure personalului pe care il are in subordine haine de lucru care sa corespunda particularitatilor mediului de lucru in care acestia isi desfasoara zilnic activitatea.

In cazul in care vrei sa achizitionezi haine de lucru de calitate pentru echipa ta, trebuie sa stii ca acestea pot fi personalizate la comanda cu sigla companiei tale sau numele si functia persoanei care le poarta. Iata, asadar, care sunt cele mai des intalnite variante de personalizare pentru uniforme si haine de lucru:

Broderie
Cu toate ca aceasta este o metoda clasica, folosita de secole, broderia inca este cea mai buna metoda de a personaliza hainele de lucru. Aspectul premium pe care il poti obtine in urma brodarii poate fi asociat cu o gama diversa de haine de lucru, care va cuprinde tricouri, pantaloni, jachete, hanorace, camasi, sepci, veste, sorturi si alte articole vestimentare de uz profesional.

Serigrafia
Aceasta tehnica de personalizare consta in aplicarea unor cerneluri speciale printr-un sablon de blocare si, cu ajutorul unui ecran fin portat, se va obtine imprimarea unei imagini direct pe tesatura. Imaginea astfel obtinuta va corespunde ca rezolutie numarului de porturi din ecranul utilizat pentru masca.

Transfer termic
Fiind deja o tehnica utilizata la scara larga, personalizarea hainelor de lucru prin aceasta metoda presupune transferul imaginii alese cu ajutorul unei folii speciale care este imprimata digital. Aceasta folie este apoi decupata cu un cutter-plotter si aplicata direct pe tesatura cu ajutorul unei prese termice. Calitatea acestei tehnici de personalizare a articolelor vestimentare este foarte buna, fapt datorat posibilitatii de a transfera imagini de o rezolutie foarte mare.

Costurile de personalizare a hainelor de lucru difera in functie de tehnica aleasa, broderia fiind varianta mai costisitoare, insa aceasta metoda asigura si cel mai inalt grad de calitate si durabilitate. Daca vrei sa beneficiezi de preturi reduse, precum si de oferte personalizate in functie de necesitatile tale, poti alege sa colaborezi cu ProtectKronos, producator de echipamente de protectie, uniforme si haine de lucru cu peste 27 de ani de experienta in domeniu. Astfel, serviciile oferite de aceasta companie includ atat confectionarea hainelor, cat si personalizarea lor cu design-ul propus de client sau cu cel al propriului atelier de creatie.

Toate produsele si articolele vestimentare oferite de compania ProtectKronos sunt orientate sa satisfaca atat exigentele angajatilor, cat si pe cele ale angajatorilor. Astfel, aceste haine de lucru poarta garantia certificarii RoCert, fiind de calitate si accesibile in acelasi timp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.