Ce aspecte trebuie sa iei in considerare cand iti cumperi haine de blana naturala?

Achizitionarea unor haine de blana se dovedeste a fi o alegere atat indrazneata, cat si folositoare, datorita abordarii unui stil vestimentar iesit din comun, cu puternice ecouri elegante si clasice. Aceste piese vestimentare sunt atemporale, fiind la moda atat in anii ’80, cat si in prezent. De asemenea, nici calitatea nu este un aspect care sa fie usor de evitat, datorita faptului blana naturala nu se deterioreaza in timp, mai ales daca este bine intretinuta.

Astfel, persoanele care isi doresc sa-si cumpere haine de blana naturala, trebuie sa cunoasca o serie de sfaturi si sugestii care contribuie la alegerea adecvata a produsului.

3 aspecte de care sa tii cont cand cumperi haine de blana

1. Marimea potrivita

Datorita capacitatii lor de rezistenta in timp, este esential sa se aleaga marimea potrivita la hainele realizate din blana naturala. Nu trebuie sa fie nici prea stramte, nici prea largi, ci tocmai potrivite, astfel incat sa redea confortul necesar si sa creeze impactul vizual placut.

2. Culoarea potrivita

Pentru ca este o piesa vestimentara care urmeaza sa fie folosita o perioada lunga de timp de la momentul cumpararii, achizitorul poate lua in considerare o culoare potrivita pentru preferintele sale, pe care sa o asorteze cu mai multe haine din garderoba. Culorile neutre sunt cele care ofera cele mai bune rezultate. Astfel, se poate opta pentru negru, alb, bej.

3. Stabilirea stilului potrivit

Stilul vestimentar personal capata un rol esential in procesul de alegere a hainelor de blana. Daca stilul predominant al achizitoarei este vintage, poate opta cu incredere pentru o haina de blana clasica, cu o nuanta neutra precum maro-velvet sau chiar negru, cu un model retro interesant. O astfel de haina scoate in evidenta cu succes trasaturile feminine, elegante, conturand un stil personalizat, potrivit cu personalitatea persoanei care o imbraca.

Prin urmare, alegerea unei haine din blana naturala implica un proces dificil si problematic uneori, pentru ca este o piesa vestimentara, care reprezinta o investitie costisitoare, insa, daca se tine cont de criteriile de selectie de mai sus, procedura de alegere se simplifica semnificativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *