Ce avantaje aduce o firma de servicii funerare din Bucuresti?

servicii_funerare_Bucuresti

Plecarea dintre noi a unei persoane apropiate este un eveniment deosebit de trist, ce ne poate lasa muti de durere. De aceea, in aceste clipe, cel mai important este sa ne pastram cumpatul si sa ne gasim puterea necesara atat pentru a-i consola pe cei din jur, cat si pentru a organiza o inmormantare demna de amintirea celui trecut in nefiinta.

Astfel, cea mai buna alegere in aceste momente de durere adanca este sa facem apel la o firma de servicii funerare Bucuresti, care ne va oferi sprijin. Iata cateva dintre avantajele pe care le constituie apelul la o firma de servicii funerare Bucuresti:

Initierea procedurilor legale – In privinta inmormantarilor, primeaza aspectele legale, ce trebuie respectate intocmai. Din acest motiv, o firma de servicii funerare din Bucuresti va veni in ajutorul dumneavoastra, oferindu-va consultanta in ceea ce priveste legislatia in vigoare. In primul rand, se va initia procedura de constatare a decesului. Pentru acest pas, firma de servicii funerare Bucuresti va pune la dispozitie un cadru medical autorizat, care va constata decesul. Acest lucru serveste eliberarii certificatului constatator de deces, care, alaturi de talonul de pensie, este necesar pentru a obtine ajutorul de deces.

Astfel, o firma de servicii funerare Bucuresti va fi alaturi de dumneavoastra cu profesionalism si intelegere, gata de a duce la bun sfarsit toate operatiunile necesare. Documentele de la Procuratura, Sanepid sau cele pentru obtinerea unui loc de veci vor fi intocmite de catre casa de pompe funebre pe care ati ales-o. De asemenea, se va realiza si dosarul pentru obtinerea ajutorului de inmormantare, de care dumneavoastra sa puteti beneficia in cel mai scurt timp.

Servicii funerare complete – O casa de pompe funebre cu experienta va poate pune la dispozitie o serie de servicii de calitate, absolut necesare pentru buna desfasurare a unei inmormantari. Pe langa ajutorul oferit, o firma de servicii funerare Bucuresti va pune la dispozitie si pachete complete pentru inmormantare, ce contin produse de calitate, in ton cu acest eveniment funest:

– Sicrie traditionale sau de lux, impreuna cu accesoriile necesare;

– Cruci din lemn, fier, marmura sau granit;

– Monumente funerare, urne, felinare etc.;

– Catafalc cu lumini, capac frigorific.

In aceste clipe de durere, puteti conta pe o firma de servicii funerare Bucuresti, care se va ingriji de procedurile delicate, precum imbalsamarea, toaletarea, spalarea si asezarea persoanei decedate in sicriu. Alaturi de aceste sarcini, firma se va ocupa si de transportul si manipularea sicriului la capela sau la cimitir.

servicii funerare Bucuresti

Aranjamente pentru inmormantare

O firma de servicii funerare Bucuresti va sta la dispozitie cu o gama larga de aranjamente florale sau pachete pentru inmormantare. Astfel, casa de pompe funebre va ofera coroane, jerbe si buchete funerare la cel mai avantajos pret. Alaturi de acestea, o firma de servicii funerare Bucuresti va ofera si tot ce este necesar pentru pomenire (pomana), de la preparate la produse specifice, in ton cu obiceiurile religioase, avand posibilitatea sa va puna la dispozitie chiar si propriul restaurant.

Astfel, puteti lasa cea mai mare parte din responsabilitati pe umerii firmei de servicii funerare din Bucuresti, care se va ocupa cu profesionalism si devotament pentru a-i asigura persoanei defuncte o trecere cat mai usoara in lumea de dincolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *