Ce avantaje iti aduce InstructorulTau – cea mai buna scoala de soferi din Brasov?

A senior woman’s hands holding the steering wheel of a vehicle

In momentul in care incepi scoala de soferi, gandul tau fuge automat la momentul in care vei putea conduce fara niciun fel de restrictie pe strazile publice. In principiu, obtinerea permisului de conducere nu este atat de dificila pe cat ai crede. Foarte multi soferi au norocul de a invata foarte putin si a se vedea cu permisul in buzunar fara prea mare efort. Este bine sa gandesti mai departe de atat, insa. In momentul in care ajungi sa conduci pe strazile publice trebuie sa fii 100% pregatit, in asa fel incat riscul de a face greseli care pot fi fatale sa fie inexistent.

O scoala de soferi buna, secretul soferilor siguri pe ei

Pentru a deveni un sofer bun, cel mai important lucru este sa faci o scoala de soferi buna. O astfel de scoala este InstructorulTau, o scoala de soferi Brasov care a reusit de-a lungul timpului sa isi creeze imaginea unei institutii de invatamant cu o rata excelenta de promovabilitate, cu instructori foarte bine pregatiti si cu o flota auto perfecta pentru incepatori.

Daca esti din Brasov, ai norocul sa ai acces la InstructorulTau. Motivele pentru care ar trebui sa iei in considerare aceasta scoala de soferi sunt urmatoarele:

  1. Vei conduce pe o masina foarte buna din punct de vedere tehnic, potrivita pentru soferi incepatori. Este foarte important sa conduci pe o masina buna, inca de la inceput. Acest lucru te va ajuta sa castigi obiceiuri sanatoase si reflexe foarte bune;
  2. Ai numeroase resurse educative. Cei de la InstructorulTau pun accent pe informatie. Tocmai de aceea, iti pun la dispozitie o platforma unde poti rezolva chestionare DRPCIV si o multime de alte resurse educative care sa te ajute sa inveti tot ceea ce ai nevoie pentru a promova;
  3. Ai la dispozitie instructori foarte bine pregatiti si foarte apreciati in randul celor care au facut deja scoala de soferi. Este foarte important ca instructorul cu care colaborezi sa fie intelegator si sa iti poata transmite cu usurinta toate informatiile de care ai nevoie.
  4. Rata de promovabilitate a acestei scoli este de peste 70% pentru cei care doresc permisul categoria B. Atunci cand alegi scoala de soferi pe care sa o urmezi, statisticile sunt importante. Rata de promovabilitate a celor de la InstructorulTau este mai mare decat a majoritatii scolilor din tara, ceea ce iti da sanse mult mai mari sa promovezi din prima.

Sfaturi utile pentru a-ti insusi cat mai repede informatiile de care ai nevoie

Desi instructorul, masina si scoala pe care o urmezi sunt importante, promovarea examenului cade strict in responsabilitatea ta. Daca vrei sa inveti cat mai repede, urmeaza urmatoarele sfaturi:

  • Citeste legislatia rutiera! Este o lectura obligatorie pentru orice elev al scolii de soferi.
  • Fa cat mai multe chestionare DRPCIV!
  • Pune cat mai multe intrebari atunci cand esti la orele de condus. Cele mai multe informatii se inradacineaza atunci cand faci practica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *