Ce avantaje iti ofera un credit IFN fata de un credit bancar?

Ai nevoie de un imprumut rapid de bani? Acum nu mai este nevoie sa apelezi la o institutie bancara, deoarece exista multe optiuni de finantare nebancara mai avantajoase care te pot scoate dintr-o situatie neprevazuta. Un IFN este o institutie financiara nebancara care ofera imprumuturi legale, in conditii, de cele mai multe ori, mai bune. IFN-urile functioneaza legal si sunt monitorizate sau, dupa caz, supravegheate de Banca Nationala a Romaniei.

De ce sa alegi un credit IFN si nu unul bancar?

Daca aplici pentru un credit IFN, vei face economie de timp, pentru ca obtinerea lui va dura mult mai putin decat daca vei opta pentru un credit bancar. Persoanele care au nevoie de bani in 48 de ore, acum ii pot obtine foarte usor! Provident.ro le pune la dispozitie un serviciu optional de gestionare la domiciliu al creditului IFN. Acesta este un serviciu auxiliar oferit contra cost, care le permite clientilor sa primeasca banii in mana, in maximum 48 de ore. Nu este nevoie sa ai cont bancar pentru a aplica la acest tip de credit si poti plati ratele in confortul propriei tale locuinte. Tot ce trebuie sa faci este sa iei legatura cu un reprezentand Provident, fie apeland la numarul de telefon 021 275 75 75, fie aplicand direct pe site-ul Provident.ro! In cel mai scurt timp, un reprezentant de vanzari te va contacta, iar de multe ori se poate intampla sa primesti banii de care ai nevoie chiar in aceeasi zi!

De asemenea, un alt avantaj de care vei beneficia daca aplici pentru un credit IFN este faptul ca poti achita ratele cum iti este mai convenabil: saptamanal sau lunar. In plus, poti primi sume cuprinse intre 500 si 10.000 de Lei, iar daca rambursezi la timp suma imprumutata, valoarea maxima a unui credit IFN creste la 15.000 de Lei.

In cazul in care nu poti achita o rata la timp, nu-ti fa griji! Ia legatura cu reprezentantul tau Provident, pentur a ajunge impreuna la o solutie viabila de rambursare a imprumutului. Totul devine mai simplu, cu Provident!

Un alt avntaj al unui credit IFN consta in promotiile sezoniere, precum Fiesta verii Provident sau “Recomanzi si castigi”. Poti castiga premii in bani si ai parte de reduceri la diverse comisioane, in functie de tipul promotiei!

Conditiile pentru un credit IFN

Daca esti interesat de un credit IFN, trebuie sa stii care sunt conditiile minime pe care trebuie sa le indeplinesti ca sa poti aplica:

– trebuie sa ai cetatenie romana si sa ai minim 18 ani;

– venitul fix minim este de 300 de Lei/luna dovedibil;

– este necesar sa ai adresa de domiciliu/resedinta pe teritoriul Romaniei;

– un numar de telefon valabil.

Prin urmare, daca doresti sa aplici pentru un credit IFN, Provident in ofera toate avantajele de care ai nevoie! Descopera si tu promotiile si serviciile Provident si beneficiaza de cel mai sigur credit IFN!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *