Ce avantaje ofera afacerilor pachetele Office 365 Business?

Cei care erau obisnuiti sa foloseasca pachetul Microsoft cu toate programele pe care le include acesta – Word, Excel, PowerPoint, OneNote si multe alte programe importante -, insa erau nevoiti sa plateasca licenta, acum au o solutie mult mai rapida, mai avantajoasa si mai eficienta.

Desi este un concept destul de nou pe piata de la noi din tara, Office 365 Business pret avantajos este din ce in ce mai preferat de reprezentantii afacerilor in care se lucreaza constant cu aceste programe. Aceste servicii sunt, asadar, disponibile online, local, sau sub forma unui abonament, atat persoanelor fizice, cat si celor juridice.

Principalele motive pentru a alege pachetul Office 365 Business

Pachetul Office 365 Business cuprinde cele mai importante dintre programele Microsoft, fiind un instrument perfect, care creeaza aplicatii business usor de folosit, gratie sabloanelor intuitive, si care este ideal pentru utilizatorii individuali si pentru echipele mai mici.

In plus, acest pachet permite exportarea si importarea catre si din alte aplicatii Office, are sabloane ce pot fi utilizate de clienti pentru a crea si a publica date si baze de date. Bazele de date sunt create fara efort, iar programatorii au oportunitatea de a crea solutii personalizate folosind un cod special si de a exporta rapoartele in format PDF.

Clientii pot sa isi aleaga pachetul care li se potriveste in functie de marimea firmei, de aplicatiile incluse, de necesitati si de alte servicii de business, dar si in functie de pret. Cei care simt nevoia gasirii unor solutii mai avansate de business vor vedea migrarea la Office 365 ca pe o adevarata provocare.

Asadar, utilizatorii au posibilitatea de a stoca date, de a organiza video-conferinte, de a redacata documente, indiferent de dispozitivul de pe care lucreaza. Documentele sunt stocate in Cloud si spatiul de partajare si de stocare a datelor este extrem de mare.

Cum securitatea este o preocupare importanta a celor care au dezvoltat programul Office 365 Business, aceasta este garantata pentru toate informatiile. Plata se va face lunar sau anual, costurile sunt fixe si foarte usor de estimat, iar administrarea serviciilor ofera clientilor deplina flexibilitate. In plus, aceste instrumente pot fi folosite si pe calculator, sistemele de operare acceptate fiind Windows 7, 8, 8.1, 10, dar si OS X pentru Mac.

In plus, instructiunile de administrare sunt explicate pas cu pas, serviciile sunt usor de configurat si de folosit, iar funciile sunt usor de gestionat. Ceea ce inseamna ca pachetul Office 365 Business este solutia perfecta pentru antreprenorii care cauta produse si servicii sigure si eficiente, care pot fi folosite in mediul online si care ii ajuta in administrarea afacerii lor.

Gratie acestui sistem modern, usor de utilizat, corelat cu alte servicii de productivitate, fie online, local, fie prin intermediul unui abonament, administratorii afacerilor isi pot promova produsele si serviciile si vor putea sa dezvolte o mai buna relatie intre angajati si intre colaboratori. Asadar, pachetul Office 365 Business reprezinta o solutie sigura si eficienta de gestionare a documentelor si nu numai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *