Ce contează foarte mult în antreprenoriat?

Nu mă consider un antreprenor de succes, sunt un om simplu ce a făcut și face ce-i place, am ieșit puțin din zona de confort, dar n-am renunțat să aloc timp și pentru mine.

Sunt o persoană foarte sensibilă, m-au afectat foarte mult criticile răutăcioase venite din partea unora, până la urmă mi-am dat seama că sunt concurenții mei și au încercat să creeze o imagine negativă despre mine. Au reușit lucrul ăsta, însă puținii oameni ce au rămas pe lângă mine și mi-au acordat toată încrederea și-au dat seama că n-au greșit alegând să lucreze cu mine.

Să trecem la subiect, zic!

Din start vă spun că nu-mi plac cei ce încearcă să vândă tot felul de traininguri, dând impresia multor antreprenori ce se află la început că dacă o să participe la acele traininguri o să ajungă mari oameni de afaceri.

Informațiile cu adevărat importante nu le poți cumpăra în domeniul afacerilor, o să le descoperi pe parcurs. Nu aștepta să-ți spună cineva ce este bine să faci, analizează bine piața pe care activezi, ia tu cele mai bune decizii, vino cu îmbunătățiri, fă ce nu fac concurenții tăi, adu ceva nou pe piață, fii curajos!

În primul rând trebuie să faci ce-ți place, nu să faci asta doar pentru a scăpa de șefi. nu intra în domenii de activitate pe care nu le cunoști!

Pune-te în pielea clientului, încearcă să te împrietenești cu clientul, cere-i un feedback, fă-l să se simtă bine pe lângă firma ta.

Ține-te de cuvânt, recunoaște când greșești, nu mai repeta greșeala făcută.

În afaceri când ești la început nu-i totul roz, se spune că primul an este decisiv. Dacă reziști în primul an, mai ai o șansă să-ți dezvolți afacerea.

Eu mă ocup de marketing și publicitate online. Oricând vrei să vinzi mai mult poți să mă contactezi, discutăm liber, nu ne ascundem după deget și cu siguranță o să găsim cele mai bune soluții pentru afacerea ta.

Mult succes în afaceri vă doresc, dragi prieteni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *