Ce este AMS RENT A CAR Cluj

AMS Rent a Car este una din cele mai cunoscute companii de inchirieri masini

Cluj. Cu o flota auto variata, AMS ofera clientilor o gama de peste 20 de modele de autoturisme noi in Bucuresti, Aeroportul Otopeni, Cluj sau in alte zone de pe teritoriul Romaniei.

Pe langa rapiditatea cu care esti servit si profesionalismul angajatilor, pe website-ul companiei gasesti toate raspunsurile si solutiile de care ai nevoie, inclusiv un calculator de preturi pe care il poti folosi cu usurinta astfel incat sa iei cele mai bune decizii in cunostinta de cauza.

De asemenea, firma ofera spre inchiriere si microbuze cu o vechime intre 1 si 3 ani care pot veni la pachet cu soferi profesionisti si experimentati si desigur, cu dotari standard sau suplimentare, in functie de preferinte (aer conditionat, sisteme audio cu microfon- Bluetooth, scaune reglabile, Wi-Fi). Microbuzele sunt cu toate reviziile la zi si incadrate in normele internationale de siguranta rutiera in vigoare si se pot inchiria pentru transportul unui grup mai mare de persoane atunci cand se organizeaza, de exemplu, excursii, circuite, activitati extracolare, pelerinaje, teambuilding-uri.

CATEVA ASPECTE IMPORTANTE DE CARE SA TII CONT

Data, ora si locul returnarii autovehiculului se vor stabili de comun acord cu reprezentantii companiei de rent a car Cluj cu o zi inaintede predarea propriu-zisa. Autoturismul se va preda in aceeasi stare, conform procesului verbal de predare-primire intocmit initial si cu rezervorul plin, pentru a evita penalizarile.

In cartea service a autovehiculului vei gasi informatii referitoare la data si kilometrajul la care trebuie facuta urmatoarea revizie, compania solicitand, ca in vederea efectuarii acesteia, sa fie anuntata cu o saptamana inainte de implinirea termenului pentru a face programarea la service.

                        Autoturismul este asigurat Full Casco. In caz ca ati uitat actele sau cheile in interior  iar autoturismul a fost furat, asigurarea Casco nu va mai avea acoperire.

CE ESTE O MASINA DE INLOCUIRE

Dupa modificarea Legii RCA din decembrie 2016, partea pagubita in urma unui accident auto, are dreptul sa solicite o masina de inlocuire, pe perioada cat masina sa se afla la reparat intr-un service Masina de inlocuire va trebui sa fie similara cu cea avariata si va fi acordata numai in momentul in care cea implicata in accident a intrat in service.

RENT A CAR CLUJ IN AFARA TARII

AMS Rent a Car inchiriaza masini si pentru deplasarea in afara tarii. Acest lucru este posibil daca se solicita cu cel putin cu o saptamana inainte de plecare, pentru ca indeplinirea anumitor formalitati dureaza mai mult timp. Compania va trebui sa faca extinderea CASCO, imputernicirea pentru iesirea din tara cu autoturismul precum si asigurarea Carte Verde.

INCHIRIERI MASINI CLUJ PE TERMEN LUNG

Pe langa cele mentionate mai sus, AMS Rent a Car te intampina cu un serviciu de inchiriere pe termen lung de pana la 57 de luni.

Inchirierea pe termen lung sau Leasingul Operational se va face cu un avans zero si rate fixe si poti beneficia de o gama variata de autoturisme.

Pe parcursul derularii unui astfel de contract, ai asigurate mentenanta si reparatiile autoturismului/autoturismelor inchiriat/e, anvelopele de iarna sau vara, schimbul sezonier de anvelope, autoturism de inlocuire, asistenta rutiera, consilierea in vederea declararii accidentului la politie sau la asigurator in caz de dauna sau accident.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *