Ce fel de modele vei gasi intr-un magazin de arme Airsoft?

Airsoft este un joc pe echipe in care participantii ii elimina jucatorii echipelor ce se afla in opozitie cu ajutorul unui echipament special. Primul meci a avut loc in Japonia, la inceputul anilor 1970 si cu timpul a castigat popularitate si in celelalte tari. In Marea Britanie a anilor 1980-1990, armele erau vandute sub forma de piese, ce mai apoi trebuiau sa fie asamblate. 

In Romania exista magazinul online Dakka.ro care se ocupa cu comercializarea armelor Airsoft si a altor produse similare. Pe langa arme, o persoana mai poate folosi magazinul pentru a achizitiona consumabile, echipament tactic, piese interne si piese externe. Exista chiar si posibilitatea de a opta pentru o comanda speciala, daca un anumit produs nu se gaseste pe site. 

Pusti de asalt, shotgunuri si mitraliere la un click distanta!

Fiecare model din magazin ce poate sa fie vizualizat, vine cu un set de caracteristici si o descriere pe care clientii o pot citi pentru a se hotari daca arma respectiva este sau nu potrivita pentru nevoile lor. Tot aici vor putea gasi o lista cu piesele cu care modelul respectiv este compatibil, ceea ce face cautarea mult mai usoara. 

Un set oarecare poate sa contina replica propriu-zisa, incarcatorul cu o anume capacitate de bile si catere. Unele seturi nu contin acumulator sau incarcator pentru acumulator, asa ca piesele vor trebuie sa fie cumparate separat. 

Ce alte informatii vei mai putea gasi despre armele Airsoft?

Informatiile suplimentare de la diversele tipuri de arme se rezuma la platforma, propulsie, producator, material, viteza bilelor, culoare, greutate, lungime, mod de tragere, ce fel de bile sunt recomandate etc. Spre exemplu, la Shotgunul Airsoft, A&K, SXR-004, 0.5J, bilele recomandate sunt de cele de 0,20 grame. 

In concluzie, intr-un magazin care se specializeaza pe asa ceva, exista o varietate de modele din care o persoana poate sa aleaga. Inainte de a face o decizie, clientul trebuie sa tina cont de specificatiile produsului de care este interesat si sa vada daca mai trebuie sa cumpere vreo piesa care nu vine la pachet cu arma. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *