Ce jucarii fete si jucarii baieti sunt la moda acum?

Ce jucarii fete si jucarii baieti sunt la moda acum?

Jucăriile, reprezintă o parte importantă în dezvoltarea armonioasă a copilului. Încă din primele luni de viață, cei mici încep să își dezvolte diferite abilități motorice și de îndemânare. În funcție de sexul copilului, există jucarii baieti, dar și modele pentru fetițe care le dezvoltă capacitatea de a avea grijă de ceilalți, de a deveni empatice și gingașe. Dacă dorești să achiziționezi modele practice, care să fie funcționale la orice vârstă a copilului, am realizat un top, de la jucarii fete la jucarii baieti.

Jucarii fete potrivite oricărei vârste

Fetele își doresc să se asemene cu mamele lor, purtându-le pantofii cu toc încă de când pot merge, dorind să își faca unghiile și se joacă cu produsele de machiaj. Astfel, selecția noastră se referă la jucarii fete care le îndeplinește dorința de a fi exact ca mamele.

  1. Bucătării de jucărie din lemn

Acestea conțin toate elemente care se regăsesc în realitate: chiuvetă, plită cu ochiuri dar și vesele cu echipament. Astfel, cele mici pot face întrecere cu mămicile cine reușește să pregătească cel mai rapid ceva bun de mâncare pentru toată familia. Acest tip de jucării ajută la îmbunătățirea funcțiilor motorii dar contribuie și la îmbunătățirea imaginației la jocurile de rol.

  • Jocuri interactiv de îmbrăcat figurinele

Orice fetiță îi admiră mamei stilul vestimentar și ar dori să creeze chiar ea costumații interesante. Acest tip de joc contribuie la dezvoltarea imaginației și ajută la conturarea unui simț estetic. Astfel, o ajută pe micuță să identifice în timp dacă și-a ales hainele în combinații cromatice potrivite sau chiar croieli care să i se potrivească.

joc interactiv

  • Jucării de tip comodă de îmfrumusețare

Acestea sunt destinate fetelor care vor să aranjeze sau machieze păpușile. Un astfel de joc o face pe cea mică să se simtă că este mare (dorință întălnită la cei mici foarte des) dar contribuie și la dezvoltarea recunoașterii culorilor, a formelor. De asemenea, contribuie la imaginație și creație, deoarece vor face de fiecare dată ceva nou, pentru a-și impresiona părinții.

Jucării de băieți pentru orice vârstă

Cei mici, asemenea fetițelor, caută să copieze comportamentul taților. Cele mai recunoscute activități pe care aceștia le identifică se referă la condusul mașinii, construirea de diverse obiecte sau repararea lor. Astfel, recomandările noastre sunt în conformitate cu dorințele celor mici.

  1. Mașini în miniatură

Indiferent că alegeți un model funcțional (cu telecomandă) sau un model static, recomandăm acest stil de jucărie deoarece mie mici se vor simți excepțional. Indiferent de vârsta băiatului, să aveți grijă să fie un model ergonomic, în care să aibă o poziție comodă.

  • Jucării de construcție

Aceste tipuri stimulează îndemânarea micuților, fiind creat special pentru a dezvolta atenția, concentrarea și coordonarea ochi-mână. Indiferent ce model alegeți, să vă asigurați că cel mic poate îndemâna toate elementele.

  • Jucării muzicale

Poți descoperi talentele ascunse ale copilului, precum urechea muzicală sau ritmul. Acest tip de jucării îl învață pe cel mic să recunoască formele, culorile, să țină pasul cu muzica, dar îi va dezvolta și funcțiile motorii dar și simțurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *