Ce masini de ambalat poti sa achizitionezi direct din Romania? Iata cele mai populare modele!

Gama completa, ultra-moderna, de masini de ambalat conceputa de marii producatori europeni se poate achizitiona direct din Romania. Cum? Prin intermediul furnizorilor de echipamente, care negociaza oferte avantajoase si te scutesc de procesul dificil de achizitie. Iata care sunt cele mai populare modele de masini care ambaleaza produse solide, lichide, granulate si pulverulente, pe care le poti cumpara din Romania!

  1.   Masina de ambalat pe orizontala (flow-pack)

Cu ajutorul acestui echipament se pot ambala produsele specifice industriei alimentare, cu toate sub-ramurile sale: panificatie, fast-food, patiserie, produse congelate, produse semi-preparate, carne si produse derivate din carne, branzeturi si produse derivate din branza, ciocolata, cereale si produse din cereale, si nu numai. Acest utilaj este popular si in alte domenii, cum ar fi cel al constructiilor, farmaceutic, cosmetic sau al bunurilor de larg consum. Echipamentul este versatil si permite crearea conditiilor ce prelungesc durata de viata a produselor cu o mare sensibilitate, cum ar fi cele care se oxideaza rapid (unde se poate insera gaz intert in ambalaj, pentru atmosfera modificata) sau cele proaspete ce au risc de dezvoltare a bacteriilor (unde se poate efectua stropirea cu alcool). Utilajul este disponibil si in Romania.

  • Masina de ambalat pe verticala (inclinat)

Acest utilaj este conceput special pentru produsele aflate in stare lichida, dar si pentru cele granulate sau pulverulente. Sistemul propriu-zis pentru ambalare este compus dintr-un dozator (sau o combinate de dozatoare) si o masina de format pungi. Dozatorul poate fi volumetric: cu surub – pentru produse de tip pulbere, cu cupe – pentru produse granulate sau cu pompa – pentru produse aflate in stare lichida. De asemenea, poate fi si gravimetric pentru alte categorii de produs. Diversitatea se remarca si in randul ambalajelor, pentru ca produsul poate fi ambalat prin pungi de tip perna (cu fund plat si rectangular), dar si prin pungi de tip stabilo bag (care are marginile verticale sudate), cu sau fara perforatie pentru agatare in stand, cu sau fara „zip”. Si acest echipament de ultima generatie se poate achizitiona din tara noastra.

  • Masina de ambalat in pliculete, cu sudura pe patru laturi sau pachete tubulare

Acest sistem de ambalare e, de asemenea, popular in randul producatorilor din Romania. Acesta permite ambalarea in pliculete, cu sudura pe patru laturi, dar si in pachete tubulare de tip stick sau tetraedru. Vei gasi masini care opereaza la viteza foarte mare, dar si masini care opereaza la o viteza mai mica, ce permite activitatea manuala a operatorilor de alimentare si gestionare a produselor. Totodata, acest utilaj se poate integra in linii automatizate complet de ambalare, prin combinarea cu alte dispozitive optionale, cum ar fi: echipamentele pentru grupare si transfer al produselor, conveioare, cantare pentru verificare dinamice, echipamente pentru re-ajustarea automata a dozei, echipamente pentru rejectia pachetelor neconforme, statii rotative robotizate de tip „pick & place”, cititoare de coduri de bare, unitati de codare s.a.m.d..

Toate cele 3 modele, dar si alte masini de ambalat se gasesc in oferta Promo-Pack.ro

Promo-Pack.ro este o companie cu o vasta experienta in comercializarea de masini de ambalat. De peste 25 de ani activeaza in acest domeniu, timp in care a tinut pasul cu inovatia si a venit in intampinarea clientilor sai cu cele mai performante echipamente, ce cresc viteza de livrare a produselor pe piata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *