ochelari de soare

Ce ochelari de soare s-au purtat in 2021?

Deoarece anul este pe sfarsite, a venit momentul sa vorbim si despre ce tipuri de ochelari de soare s-au purtat in anul 2021, mai ales de catre doamne si domnisoare. Totodata, vom incerca sa anticipam si ce anume ar urma sa se poarte pentru noul sezon, 2022-2023, deoarece noul an si sezonul rece aproape ca ne bat la usa, mai ales din cauza temperaturilor de afara, dar si pentru ca mai aveam in jur de o luna pana la sarbatorile de iarna.

De-a lungul acestui sezon au existat mai multe tendinte in ceea ce tine acest accesoriu, insa o sa vorbim doar despre cele mai preponderente tendinte din vara lui 2021 din punct de vedere al ochelarilor de soare. In special, sezonul a fost dominat de acei ochelari “oversized”, indiferent de forma ochelarilor.

Ce ochelari de soare s-au purtat in 2021?

O prima tendinta pe care am observat-o in aceasta vara este cea a acelor lentile si rame supradimensionate dar si patrate. De exemplu, acest tip de accesoriu a putut fi observat chiar si la Kim Kardasian, vedeta parand a fi indragostit de acest tip de design al ochelarilor de soare.

Din punct de vedere al culorilor, au iesit in evidenta cele mai tipatoare, mai puternice, dand senzatia de energie, chiar de auto-exprimare. La polul opus al culorilor, acel negru puternic a fost si el destul de popular in vara ce s-a scurs parca atat de rapid.

O a doua tendinta observata in aceasta vara este ce a a acelor ochelari tip Butterfly, tip New Cat-Eye. Din punct de vedere al culorilor, va recomandam sa ramaneti in tiparele vechiului Cat-Eye, astfel ca ar fi bine sa mergeti pe acele culori din anii ’70 si sa nu evitat sa optati chiar si pentru anumite omdele tip “animal print”. Un mare avantaj pentru acesti ochelari este dat si de faptul ca iti pot oferi o anumita protectie “anti imbatranire”, deoarece prezinta acele lentile mari care reusesc sa acopere perfect pielea de pe langa ochi.

Nu in ultimul rand, acei ochelari tip “scurt” s-au facut destul de puternic remarcati in acest sezon. Mai exact, am vazut acest tip de ochelari purtati chiar si de vedete precum J. Lo. Pare ca acest tip de ochelari au devenit mai futuristi ca oricand, producatorii optand pentru acele lentile tip maxi. Totodata, si ramele Matrix au ramas la fel de purtate in sezonul proaspat trecut.

Asadar, observam ca indiferent de tipul de ochelari de soare ce s-a purtat in acest sezon, moda parca revine. Observma ochelarii scut, ochelarii tip “Cat-Eye”, care devin mai populari ca niciodata. Un lucru e cert: orice pereche de ochelari de soare alegi, alege-o pentru tine si pentru stilul fetei tale, fara a tine cont de ce este in voga la momentul respectiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *