Ce ofera videochatul si alte locuri de munca nu ofera?

Astazi daca lucrezi la un magazin si vinzi ceva esti privit cu ingaduinta, daca esti muncitor pe santier lumea nu are probleme cu tine, nici nu existi, esti la munca de jos. Insa daca te-ai angajat in videochat dintr-odata esti in vizorul tuturor.

Videochatul este inteles gresit de fiecare data si asta ii face pe oameni sa fie circumspecti. Videochatul nu inseamna prostitutie, nici sex la greu si nici un job unde neaparat trebuie sa faci tot ce vrea clientul ca sa il „satisfaci”. Videochatul e doar discutie pe chat pe diverse teme alese de clienti.

Domnisoarele care fac videochat stau intr-o camera, sunt filmate si discuta fel de fel de lucruri cu oamenii care au nevoie de astfel de servicii. Totul e legal, e chiar placut, se castiga foarte bine si toata lumea e multumita la final.

Ce ofera videochatul si nu gasesti in alta parte?

In primul rand stabilitate. Ai un loc de munca sigur, ai conditii de lucru foarte bune, ai oameni care fac angajari in domeniul videochat mereu. In al doilea rand ai venituri anuale foarte mari fata de oricare loc de munca platit cu salariul minim.

In al treilea rand daca nu iti mai convine intr-un loc poti cauta alt loc de munca, se fac angajari in domeniul videochat in toate orasele. In al patrulea rand in videochat nu esti nevoit sa faci munca de teren, nici sa stai mereu pe un scaun, esti relaxata si poti sa iti faci programul cum doresti.

In al cincilea rand videochatul iti permite sa inveti o multime de lucruri tehnice, exista instructaj de specialitate si asistenta pentru desfasurarea cat mai buna a fiecarei sesiuni. Per total videochatul iti asigura un loc de munca la care ai visat, bine platit, in care se se lucreaza de placere si nu exista ore suplimentare si o gramada de rapoarte de facut sau de sedinte peste sedinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *