Ce optiuni ai cand alegi intrerupatoare pentru acasa

     Tehnologia are farmecul ei, care ne uimeste prin modul ei inteligent si ne usureaza viata de zi cu zi. Intrerupatoarele pentru acasa nu trebuie sa fie  simple, mai ales cand ai de ales intre simplu si smart. Ele aduc un confort vietii prin inteligenta lor, aduc un plus de modernitate locuintei prin aspectul lor si sunt o investitie de durata prin calitatea si rezistenta materialelor. Cele mai recomandate intrerupatoare smart pentru casa se pot clasifica prin urmatoarele:

Modelele de intrerupatoare wifi

     Aceste intrerupatoare wifi se caracterizeaza printr-un design simplu, dar modern, cu un mecanism extraordinar de inteligent si rezistent. Cu o structura destul de simpla, aceste intrerupatoare wifi nu necesita o schimbare a instalatiei electrice, ele fiind potrivite si pentru dozele clasice. Diferenta dintre intrerupatoarele clasice si intrerupatoare wifi tine de modernitate, aveti control total printr-o simpla atingere a intrerupatorului cu panou de sticla touch,  pe care puteti sa il opriti sau sa-l porniti cu ajutorul unei telecomenzi wireless, de la orice distanta. Fiind rezistente la zgarieturi, praf si umezeala,  usor de folosit pe intuneric datorita ledului albastru/rosu, adecvate si pentru camera copiilor, aceste intrerupatoare wifi se gasesc in diferite culori potrivite mai multor stiluri de design si ofera rafinament si confort locuintei.

Intrerupator cap scara

     Un intrerupator cap scara la fel de usor de folosit prin atingere, impermeabil si fara cabluri inutile, cu o montare simpla si rapida, ofera confort casei, calitate si investitie de durata. Acest intrerupator cap scara, modern si smart, este compatibil prin wireless cu aplicatia telefonului mobil, care poate fi controlat si prin comenzi vocale. Nu mai trebuie sa va intoarceti din drum daca nu sunteti sigur ca ati stins lumina inainte de plecare, aplicatia din telefonul dumneavoastra va rezolva aceasta problema printr-o simpla atingere. Aveti posibilitatea la un intrerupator cap scara sa setati intervalele de timp in care lumina sa se aprinda sau sa se stinga.  Un avantaj pentru parintii cu copii, care lasa lumina aprinsa pe timp de noapte sa adoarma ce-i mici. Nu va mai fi nevoie sa va ridicati din pat sau sa mergeti pe furis in camera copiilor pentru a stinge lumina, ajutati de tehnologia smart o sa puteti opri un intrerupator cap scara chiar de la dumneavoastra din camera.

Intrerupator dimabil

     Pentru serile in care doriti sa va relaxati si sa cititi o carte, sau o baie romantica intr-o lumina difuza,  un intrerupator dimabil este cel mai potrivit. Modelul de intrerupator dimabil este realizat dintr-un panou de sticla crystal termorezistenta, la care veti putea regla intensitatea luminii cu o mica atingere sau de la distanta, din telecomanda sau aplicatia telefonului mobil. Potrivit pentru orice camera,  designul sau elegant si simplu, al unui intrerupator dimabil se incadreaza perfect in orice decor si ofera confort si eleganta casei.  Modelele smart de intrerupatoare sunt cu functii multiple, inteligenta lor usureaza viata de acasa si dau un plus de eleganta si modernism casei. Testate pentru rezistenta lor, investia in intrerupatoare inteligente este una practica si de durata, ramane doar sa alegeti pe cel de care aveti cea mai mare nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.