Ce poate sa spuna un horoscop zilnic despre tine

Interpretarea astrelor este o arta foarte veche, prezenta chiar si in zilele noastre. Aceste previziuni le putem gasi sub forma unui horoscop zilnic, unde sunt prezentate generalitati ale zodiilor sub forma unor evenimente, previziuni sau sfaturi. In lume, foarte multe persoane citesc un horoscop zilnic, deoarece este punctul lor de reper spre a intelege cine sunt cu adevart si care este scopul lor in viata. Fiecare persoana este nascuta sub influneta unei anumite cosntelatii sau planete. Desi horoscopul nu prezinta previziuni concrete despre durata vieti unei persoane sau data precisa cand se vor intampla anumite realizari, citirea unui horoscop zilnic ne poate ajuta sa meditam mai mult asupra persoanei noastre si a destinului care ne-a fost scris in stele.

Pentru intelege mai bine arta astrologiei, trebuie sa aprofundam mai bine isitoria acestei arte si cine sunt cele 12 semne zodiacale.

Primele previziuni astrologice le putem gasi pe tablitele din lut lasate in urma de catre poporul Sumerienilor, acum 4500 de ani, unde se atesta, pentru prima data, existenta planetei Saturn, Marte, Venus si unde Soarele se afla in mijlocul sistemului nostru solar. Acest lucru este remarcabil, deoarece nici in ziua de astazi cercetatorii nu au un raspuns concret despre cum putea un popor din antichitate sa cunoasca astfel de detalii despre sistemul nostru solar, nevand niciun fel de tehnologie pentru a masura distanta sau pentru a observa plantele. Tot in tablitele lasate in urma de catre sumerieini putem sa analizam primele previziuni astologice, care afirma calitatea produselor agricole in functie de fazele lunii sau in functie de zodia in care se afla anul respectiv.

Zodiile sunt 12 la numar, iar fiecare reprezinta un animal sau o creatura mitologica. Persoanele nascute sub influenta zodiei respective va prelua din atributiile planetei si a zodiei. Nu degeaba se spune ca unii se nasc norocosi, deoarece persoanle nascute sub influenta planetei Jupiter beneficiaza de un noroc chior, toata viata. Jupiter este marele Benefic. La polul opus sunt persoanele care se nasc sub influenta planetei Saturn, unde nativii acestei planete vor fi nevoiti sa munceasca din greu pentru a ajunge unde isi propun.

Cele 12 zodii se impart in 4 elemente care formeaza viata pe pamant. Zodiile se impart in:

  • Zodii de apa
  • Zodii de pamant
  • Zodii de foc
  • Zodii de aer

Zodiile de apa sunt primordiale, deoarece inainte ca viata sa ia fiinta pe pamant, planeta noastra a fost un ocean imens din care au evoluat primle forme de viata din bacterii, care s-au transformat in pesti si crustacee. De aceea zodiile de apa sunt Pesti, Rac si Scorpion. Aceste zodii sunt precum oceanul, mistice, visatoare si misteriaose. Au o intuitie foarte buna si o personalitate sensibila.

Zodiile de pamant reprezinta lumea materiala si gandurile puse in practica care se realizeaza prin multa munca. Nativii de pamant sunt persoane stoice, rationale si intelepte. Acesti nativi sunt mai lenti decat restul, insa motto-ul “incet si sigur” este reteta lor de succes. Nativii zodiilor de pamant sunt Taur, Capricorn si Fecioara. Practici, muncitori dar si foarte incapatanati.

Zodiile de Foc sunt precum copiii zodiacului, deoarece acestia au foarte multa energie si simt nevoia sa fie in centrul atentiei in permanenta. Zodiile de foc comanda respect oriunde se duc si cer atentie chiar si cand nu este cazul. Nativii zodiilor de foc sunt Leu, Berbec si Sagetator, acestia pun pasiune in orice lucru pe care il fac si sunt foarte loiali.

Zodiile de aer sunt poetii zodiacului, deoarece acestia detin toate calitatile de care are nevoie un bun orator. Zodiile de aer sunt caracterizate prin darul de a fi foarte inventivi, inovativi, dar si foarte distanti. Asemenea unei rafale, zodiile de aer vin si pleaca atunci cand simt ca prezenta lor a fost implinita. Nativii zodiilor de aer sunt Gemenii, Balanta si Varsatorul. Aceste zodii fac lumea sa se invarta datorita talentul de a vorbi, chiar si cand nu este cazul.

Recomand abonarea la un horoscop zilnic pentru a afla cat mai multe despre zodia ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *