Ce presupune urmarea unui curs de auditor intern?

Inscrie-te si tu la cursul de auditor intern oferit de Training Professionals!

Un curs de auditor intern are ca scop informarea oamenilor cu privire la activitatea de audit, prezentand cursantilor care sunt bazele unui audit intern, precum obiectivele misiunii de audit si ce presupune intocmirea unor rapoarte.

Un auditor intern ofera o evaluare obiectiva si independenta a operatiunilor unei companii, in special cu privire la eficacitatea structurii sale.

Cine poate participa la un curs de auditor intern?

In general, un curs de auditor intern se adreseaza antreprenorilor si persoanelor ce fie au responsabilitati in domeniul auditului intern, fie doresc sa activeze in acest domeniu. De asemenea, orice persoana care prezinta interes pentru acest domeniu se poate inscrie la acest curs, nefiind necesar sa aveti cunostinte preliminare.

De ce sa va inscrieti?

Cursul oferit de cei la Training Professionals este unul bazat pe o educatie non-formala. Este un training interactiv, axat pe optimizarea si asimilarea cunostintelor. Astfel, lectorii va vor ajuta sa acumulati maximul de cunostinte teoretice cu minimul de efort, asigurandu-se ca sunteti capabili si de a pune aceste cunostinte in practica. De asemenea, veti avea parte de consultanta privitoare la cazuri si aspecte particulare, concrete, legate de specificul companiei in care activati.

In cadrul acestui training, vi se vor explica liniile directoare ale sistemelor de management de audit in coformitate cu legislatia aflata in vigoare cu privire la protectia datelor cu caracter personal din cadrul unei companii, precum si descrierea modurilor prin care le puteti pune in aplicare.

Astfel, absolventii vor capata abilitatile a pregati si desfasura si finaliza activitatile audit, de a pregati si distribui rapoartele aferente, de a dezvolta relatiile operationale cu entitatile auditate si de a superviza misiunile de audit.

Cursul de auditor intern este acreditat de ANC, iar la finalul acestuia veti primi un certificat de absolvire care sa ateste faptul ca detineti cunostintele si abilitatile necesare desfasurarii activitatii de auditor intern.

Acest training reprezinta solutia ideala pentru cei ce doresc sa se dezvolte din punct de vedere profesional si sa se perfectioneze in acest domeniu de activitate. Echipa Training Professionals este formata din experti pregatiti sa va ajute si sa va indrume in cariera. Cea mai buna metoda este sa apelati la profesionisti!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *