Ce sa alegi la nunta? Un DJ sau o formatie de nunta?

Mirii si miresele din zilele noastre au mai mult alegeri ca oricand, cand vine vorba de muzica. Internetul este un loc bun in care sa gasesti o formatie de nunta sau un DJ pe care sa ii abordezi pentru o eventuala colaborare. Cu atat de multe variante disponibile poate fi dificil sa iti dai seama care sunt profesionisti si care sunt amatori. Este important sa alegi corect muzica, pentru ca este detaliul pe care toti invitatii si-l vor aminti.

Ce tip de muzica ar trebui sa aleg pentru nunta?

Poti alege pentru intampinarea invitatilor. Este ceva antrenanta ce poate porni petrecerea. Sau ai putea sa alegi o melodie separata pentru intrarea mirilor, una romantica ce are o semnificatie speciala. Pentru cina ai nevoie de o muzica nu foarte alerta, pentru ca petrecerea e bine sa creasca gradual. Poate ti-ar placea jazz-ul acustic in timpul mesei pentru a le permite invitatilor sa se relaxeze si sa poate avea o conversatie.

Trebuie sa dau avans?

Aici depinde de fiecare formatie si DJ in parte. Te poti astepta la un avans situat intre 20 si 50% din suma finala. Insa obligatoriu trebuie sa semnezi un contract pentru data in care vrei sa-i rezervi, pentru a evita eventualele conflice in cazul in care acestia renunta

Sa aleg o formatie de nunta sau un DJ?

Aceasta este o decizie personala, desi in multe cazuri este preferata muzica live. Daca vrei sa creezi atmosfera, nu exista ceva mai bun. Daca este o nunta mica, poti alege o trupa cu mai putini membri care sa cante o muzica cu care toti invitatii sa se simta confortabil. Nu toti isi doresc un DJ, pentru ca poate parea un pic impersonal, chiar daca acesta interactioneaza cu publicul, insa, cu o conexiune buna la internet, acesta poate oferi publicului la cerere orice melodie. Singurul dezavantaj la o formatie de nunta este ca solistul nu poate canta chiar orice gen de muzica.

Trebuie sa le ofer bautura si mancare celor care se ocupa de muzica?

Daca sunt prezenti mai mult de 3 ore la eveniment, atunci este recomandat sa le oferi un meniu si ceva de baut pentru ca ei sa-si pastreze energia. Nu este obligatoriu, deci este din nou decizia ta.

Voi putea aduce o formatie de nunta la restaurant?

De cele mai multe ori sunt permise, dar este bine sa intrebi inainte pentru ca s-ar putea sa existe probleme de spatiu sau de deranjare a linistii publice.

Am nevoie de un sistem special pentru a ma adresa publicului?

Daca angajezi o formatie de nunta, intreaba membri daca le poti folosi microfonul sau daca au unul suplimentar. Un microfon fara fir este bun pentru discursuri si anunturi pentru ca iti permite sa te plimbi prin incapere. De asemenea, ei te vor ajusta cu ajustarea volumului microfonului pentru a evita distorsiunile.

Ce ofera o formatie de nunta?

Energie, atmosfera si muzica potrivita la momentul potrivit. O formatie buna invita oamenii la dans si alege melodiile in functie de ce se intampal pe ringul de dans si ii face sa se simta bine in timpul mesei.

O formatie de nunta aduce personalitate si este ceva de care invitatii se vor bucura. Nu este nimic mai rau decat o nunta fara ambianta si energie.

Daca iti doresti o petrecere memorabila, intra pe trupazero.ro si asculta live o formatie de nunta din Bucuresti care are multi ani de experienta si stie cum sa fie placul tuturor invitatilor de la nunta ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *