Ce trebuie să faci dacă eşti sigură că ai găsit fotograful potrivit pentru nunta ta?

Este foarte simplu să îţi dai seama dacă ai găsit fotograful cel mai potrivit pentru surprinderea în imagini a nunţii tale. Dacă răspunsul la întrebarea „Îl voi recomanda unui prieten?” este afirmativ, atunci înseamnă că tocmai ai rezolvat una dintre cele mai importante sarcini şi deja îşi poţi orienta atenţia spre celelalte pregătiri.

Dacă ai anumite îndoieli, ia în considerare ce anume te pune pe gânduri. Poate nu îţi place modalitatea de editare a pozelor, ceea ce foarte probabil se poate rezolva printr-o simplă discuţie. Sau poate nu eşti de acord cu ideile creative propuse de fotograf. În mod cert, dacă nu ai recomanda un fotograf nuntă prietenilor sau colegilor tăi, atunci nu are niciun sens să îl angajezi pentru marele eveniment din viaţa ta.

Fotograful ideal este acea persoană în preajma căreia te simţi bine şi natural, care îţi răspunde la toate întrebările şi care te învaţă anumite trucuri ştiute numai de el aşa încât să arăţi formidabil în fiecare fotografie.

Dacă fotograful pe care tocmai l-ai întâlnit îţi inspiră încredere şi entuziasm şi îţi oferă asigurarea că totul va ieşi minunat în ziua nunţii tale, atunci nu rămâne decât să îi rezervi serviciile pentru data nunţii tale sau pentru ziua/zilele planificate pentru realizarea fotografiilor. Să nu uităm că în continuare „Trash the dress” este în tendinţe. Unicul lucru pe care trebuie să îl faci atunci când simţi că tocmai ai dat peste fotograful ideal pentru nunta ta este să îi rezervi serviciile. Acelaşi lucru este valabil şi dacă tu personal ai găsit fotograful sau dacă ţi-a fost recomandat de alţi prieteni.

Nu este nimic mai dezamăgitor decât să apreciezi munca, talentul şi spiritul artistic al unui fotograf şi să afli că este indisponibil tocmai în ziua nunţii tale. Dacă ai fixat deja data nunţii tale şi ai obţinut toate confirmările necesare pentru a trecere la demararea tuturor pregătirilor, atunci găsirea fotografului şi rezervarea serviciilor sale ar trebui să se numere printre sarcinile prioritare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *