Ce trebuie sa stii despre pardoseli Ucrete si de ce sunt acestea cea mai buna optiune pentru spatiile alimentare

In categoria pardoselilor industriale intra si pardoseli Ucrete, acestea fiind pardoseli realizate din materiale speciale, care prezinta propritati antiderapante si anti umezeala, ideale pentru spatiile alimentare.

In continuare, va vom prezenta principalele motive pentru care merita investitia in pardoseli Ucrete.

Motivele pentru care turnarea de pardoseli Ucrete in spatiile alimentare este recomandata

Ajuta la mentinerea unui nivel optim de igiena

Spatiile alimentare necesita o atentie sporita din punctul de vedere al igienei si intretinerii. Datorita capacitatii mari de curatare, similara otelului inoxidabil, acestea sunt ideale pentru zonele alimentare.

Sunt rezistente la aburi si diferite substante chimice

Un alt avantaj care face ca pardoselile Ucrete sa fie cea mai buna optiune pentru spatiile alimentare este rezistenta pe care acestea o au sub actiunea diferitelor substante chimice si aburi.

Au un aspect estetic placut

Desi partea practica este mult mai importanta decat cea estetica, in cazul pardoselilor Ucrete aspectul estetic nu este deloc neglijat. Aceste pardoseli sunt nu doar foarte practice, ci au si un aspect estetic placut.

Prin ce se remarca pardoselile Ucrete?

Pardoselile Ucrete se remarca printr-un aspect estetic deosebit, cu efecte decorative de tip mosaic lustruit. De asemenea, pardoselile Ucrete TZ pot fi aplicate fara imbinari si sunt disponibile si in versiuni antistatice.

Stratul aplicat poate varia intre 9 si 12 mm. Acest tip de pardoseli Ucrete sunt ideale pentru spatii precum:

-camerele frigorifice;

-spalatorii;

-distilerii;

-spatii pentru imbutelierea apei;

-hale pentru peste si vanat.

Principalele beneficii ale pardoselilor Ucrete

Pardoselile Ucrete sunt pardoseli performante, care rezista la presiunile foarte mari exercitate de socurile termice extreme.

Aceste pardoseli se deterioreaza greu in timp, rezistand pana la 20-30 de ani. Nu prezinta niciun fel de miros, nu contamineaza in niciun fel mediile in care sunt aplicate, sunt usor de aplicat, uscandu-se in maximum cinci ore de la aplicare.

Si in ceea ce priveste umiditatea, pardoselile Ucrete au o rezistenta mare si pot fi instalate pe beton proaspat turnat, fara a fi necesara aplicarea unor amorse speciale.

De asemenea, un alt beneficiu al acestor pardoseli este acela ca, indiferent de socurile termice la care sunt supuse, nu se deterioreaza si isi pastreaza perfect aspectul exterior.

In plus, acestea sunt usor de curatat si intetinut, ceea ce reprezinta o caracteristica importanta, mai ales daca vorbim de spatiile alimentare in care exista norme riguroase de mentinere a igienii pentru a proteja alimentele si implicit sanatatea persoanelor care le consuma.

In functie de grosime, pardoselile Ucrete se clasifica in:

-pardoseli de 4 mm, care prezinta o rezistenta completa pana la 70 de grade Celsius;

-pardoseli de 6 mm, care prezinta o rezistenta completa pana la 80 de grade Celsius;

-pardoseli de 9 mm, care prezinta o rezistenta completa pana la 120 de grade Celsius;

-pardoseli de 12 mm, care prezinta o rezistenta complete pana la 130 de grade Celsius.

Daca pardoselile industriale, printre care se numara si cele prezentate anterior, prezinta interes pentru spatiile pe care le detii, alege serviciile unor profesionisti.

Indiferent de calitatea materialelor folosite pentru pardoseli, daca acestea nu sunt aplicate in mod corespunzator lucrarile sunt inutile.

Intra pe www.pardoseliindustriale.ro si descopera serviciile profesioniste ale firmei prin solicitarea unui deviz.

Beneficiezi de servicii si preturi competitive pe piata, precum si de sfaturi utile pentru alegerea materialelor potrivite pentru spatiile tale comerciale.

Date de contact:

Telefon: 0766 526 542

Email: office@pardoseliindustriale.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *