Ce trucuri sa folosesti pentru a castiga la pariuri?

Pariurile sportive devin din ce in ce mai cunoscute la noi in tara. S-a facut destul de usor trecerea de la etapa “pacanelelor“, asa cum era cunoscuta pana acum, la acest tip de jocuri de noroc.

Cum este de la sine inteles, trebuie sa ai in vedere ca pariurile sportive presupun multa indeletnicire din partea jucatorilor, dar si mult noroc. Nu putem nega ca acestia au nevoie ca in momentul plasarii mizelor de sanse mari, astfel incat castigul sa fie cel asteptat. Nu trebuie sa te astepti ca suma pe care o plasezi la pariuri va creste intotdeauna, fiind numai pe profit, ci mai degraba trebuie sa ai in vedere ca asa cum exista castig poate exista si pierdere. De aceea, este bine sa tii cont de mai multe aspecte si sa incerci sa ai in vedere acele trucuri care sa te ajute sa castigi la pariurile sportive.

 

 

  • Cunoaste bine jocul

 

Unul dintre cele mai cunoscute ponturi pariuri consta in cunoasterea jocului pe care urmeaza sa pariezi. Ca atare, daca nu stii nimic despre tenis ar fi bine sa te abtii si sa nu accesezi astfel de pariuri, intrucat sansele s-ar putea sa fie contrare. De aceea, mai inainte de a te hotari asupra unui anumit tip de pariu este bine sa incerci sa acumulezi cat mai multe informatii despre jocul respectiv. Cu cat vei cunoaste mai multe despre echipe, despre favorite si mai ales despre modalitatea de joc, cu atat vei avea mai multe sanse sa plasezi miza in mod corect si astfel sa castigi sumele de bani pe care ti le doresti.

 

  1. Stabileste un management riguros al banilor

Un jucator incepator nu va cunoaste cat de important este sa faci un plan in ceea ce priveste alocarea resurselor financiare. Ca atare, ar fi indicat sa tii cont de aceste aspecte si sa ai in vedere stabilirea unui money management. Acest lucru te va ajuta sa beneficiezi de resurse vreme mai lunga si mai ales sa nu pierzi totul inca de la inceput. Mai inainte de toate ar trebui ca sumele de bani de care dispui sa fie impartite in mize mai mici pe care mai apoi sa le aloci jocului respectiv. De asemenea, este bine sa ai in vedere ca in fiecare zi sa te bazezi pe o anumita suma si niciodata sa nu o depasesti. In plus, este bine sa stabilesti si o strategie de joc – astfel, atunci cand iti doresti sa atingi un anumit castig si s-a demonstrat ca ai avut sanse, ar fi indicat sa nu mai continui nici macar atunci cand suma de bani pentru jocul din acea zi nu a fost epuizata in totalitate. Trebuie sa cunosti ca este posibil ca in urmatoarele incercari sa pierzi tot.

 

  1. Nu juca niciodata la recuperare

Daca ai pierdut mai multe jocuri ar fi bine sa te retragi intrucat sansele nu sunt de partea ta in ziua respectiva. Si ar fi bine sa faci acest lucru pentru a nu pierde si mai mult sau pentru a nu incepe sa joci la recuperare. Frustrarea pierderii la jocurile de noroc este mare, insa va trebui sa ai in vedere stabilirea unui anumit echilibru asa incat sa nu pierzi si mai mult. Ori de cate ori te vei avanta sa joci in continuare, consumand si alte sume de bani deja stabilite, mai mult ca sigur nu vei face altceva decat sa pierzi si mai mult. Acest tip de joc se numeste joc la recuperare si este facut din dorinta de a castiga sumele pierdute. Ar fi indicat sa eviti un astfel de joc, nefiind productiv.

 

  1. Alege casele de pariuri online cunoscute

Casele de pariuri sunt destul de numeroase. Ar fi bine sa alegi acele case de pariuri online cunoscute si mai ales sigure. De aceea, ori de cate ori cunosti pe cineva care joaca ai putea sa il intrebi unde anume si mai ales care este parerea despre acea casa de pariuri. Trebuie sa stii ca majoritatea caselor de pariuri dispun si de varianta online, fiind o modalitate de joc mult mai simpla pentru jucator. De acasa, de la birou sau din fotoliu vei putea urmari care sunt sansele reale pentru pariul respectiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *