Ceasurile de dama – bijuterii sau accesorii?

Majoritatea femeilor au în garderobă o colecție întreagă de accesorii și bijuterii pentru diferitele ocazii din viața lor. De foarte multe ori din aceste colecții impresionante nu lipsesc aproape niciodată modelele de ceasuri. Deși pare că tehnologia acaparează și această industrie, ceasurile rămân printre cele mai căutate accesorii la acest moment.

Cele mai multe dintre femei optează pentru acele ceasuri dama deoarece ele reprezintă niște elemente foarte elegante. Ele adaugă un plus de eleganță și rafinament în ținutele lor de zi cu zi. Un alt motiv pentru care femeile aleg ceasurile este acela că ele au un scop extrem de practic. În loc să caute prin genți telefonul mobil pentru a afla în timp util cât este ceasul, ele își verifică printr-o mișcare simplă ceasul de la încheietură.

 

 

Nu doar simțul practic le îndeamnă pe femei să opteze pentru ceasuri. De ceva vreme ceasurile au început să fie și un trend. Brățările au început ușor-ușor să fie înlocuite cu multe tipuri de ceasuri dama. Ele sunt cele care completează acum ținuta multor femei în locul bijuteriilor.

Pe lângă look-ul clasic și elegant, un alt motiv pentru care ceasurile devin un tren pare să fie și prețul. Se pare că brățările de la diferite firme au prețuri extrem de ridicate așa că ceasurile rămân alternativa mai accesibilă. Pe piață există foarte multe ceasuri dama ieftine pe care toți și le pot permite.

Ba mai mult, cel mai nou trend are în centru magazinele vintage de accesorii la prețuri foarte mici. Iar acele ceasuri de dama ieftine nu lipsesc niciodată de pe rafturi. Este probabil și locul în care se găsesc niște bijuterii în adevăratul sens al cuvântului. Adică ceasuri vintage transimse din generație în generație și multe alte accesorii.

Așadar astăzi nu se mai poate spune că ceasurile au doar un singur scop. Pe lângă nota de mister și eleganță pe care o dau personalității purtătoarei, ele sunt cea mai simplă opțiune de a fi în trend. De asemenea, ceasurile vintage te pot trimite într-un fashion hunt de accesorii ieftine unde pot fi găsite elemente vintage unice!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *