CEC Bank Proiecte Solidare

In 31 octombrie 1937 a fost inaugurata o frumoasã tradiție – libretul cadou pentru nou-nãscuți. Casa Naționalã de Economii și Cecuri Poștale daruieste copiilor din municipiile București și Cluj, nãscuți în aceastã zi, câte un libret de economie cu o depunere de 100 lei.

In anul 1938, banca a hotarat sã extindã aceastã formulã de promovare a economisirii pentru toți nãscuții din 31 octombrie din mai multe orase mari alee tarii. Un an mai tarziu, in 31 octombrie 1939 – libretul cadou se generalizeazã pentru toți nou-nãscuții de pe teritoriul României.

CEC Bank decide sa reia aceasta frumoasa traditie, astfel incat copiii care s-au nascut de ziua bancii, in data de 24 noiembrie 2019 , au putut beneficia de premiul pus la dispozitie de banca.

Salariații sucursalei CEC Bank Timișoara, coordonata de dl. Constantin Vartolomei, au mers in maternitățile din Timișoara si judet și au prezentat datele campaniei aflate in derulare, astfel incat mămicile care au nascut in data de 24.11.2019  și bineinteles care au dorit sa fie beneficiare ale condițiilor campaniei, au intrat in posesia premiului pus la dispoziție de către banca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *