Cele mai accesibile modele de tabla magnetica pentru copilul tau

Un studiu recent realizat in tara noastra arata ca, in ciuda crizei financiare si a dificultatilor cu care se confrunta fiecare, un singur domeniu nu a fost afectat de reducerea cheltuielilor. Este vorba despre sectorul jucariilor pentru copii, ceea ce arata cat de importanti sunt cei mici si cat de mult sunt dispusi parintii sa investeasca in educatia lor.

Cu toate acestea, daca este posibil sa achizitionezi produse mai ieftine, insa de aceeasi calitate, de ce sa nu o faci? Banii ramasi ii poti folosi tot pentru copii, fie ca le cumperi mai multe dulciuri sau un articol vestimentar in plus.

In articolul de fata, am decis sa iti prezentam un produs din oferta magazinului online de papetarie, birotica si mobilier de birou OfficeClass.ro, care poate reprezenta una dintre cele mai distractive jucarii pentru copii.

Este vorba despre o tabla magnetica, pe care cei mici pot scrie si pot desena in voie, invatand literele alfabetului si cifrele, dar si explorandu-si la maximum creativitatea. Spre deosebire de carti sau jocuri, o tabla magnetica ofera posibilitati infinite de petrecere a timpului liber si de sporire a imaginatiei, intrucat fiecare stergere cu buretele reprezinta o noua sansa pentru micutul sau micuta ta de a o lua de la inceput.

Desi in oferta OfficeClass.ro gasesti table magnetice chiar si la pretul de 4.321 de lei, variantele pe care le poti cumpara pentru copii sunt mult mai accesibile. La o varsta frageda, acestia nu au nevoie de foarte multe functionalitati, ci se multumesc cu un marker si o suprafata pe care sa isi poata expune „operele de arta”. Asta cu atat mai mult cu cat o tabla magnetica are dimensiuni cu mult mai impresionante decat o simpla foaie de hartie sau un caiet.

Iata, in continuare, cele mai accesibile modele de tabla magnetica din oferta OfficeClass.ro:

  1. Tabla magnetica economica – pret 47,22 de lei

Suprafata: 45 x 60 de centimetri / Rama din aluminiu / Garantie: 2 ani

Aceasta tabla are suprafata lacuita, rezistenta la zgarieturi, si se livreaza cu toate accesoriile necesare montarii pe perete, dar si cu o tavita pentru markere. Scrierea se face cu markere lavabile, stergerea – cu bureti uscati, iar pe tabla se pot utiliza magneti in culori diverse;

  1. Tabla magnetica alba – pret 59,79 de lei

Suprafata: 45 x 60 de centimetri / Rama din aluminiu / Garantie: 10 ani

Aceasta tabla de la Optima are suprafata tratata special, fiind rezistenta inclusiv la actiunea acizilor. „Apreciez faptul ca aceasta tabla de la OfficeClass.ro este mai ieftina decat in oferta altor magazine online”, scrie Ion M. in sectiunea de recenzii de pe site;

  1. Whiteboard magnetic – pret 61,65 de lei

Suprafata: 30 x 40 de centimetri / Rama din aluminiu / Garantie: 1 an

Nu in ultimul rand, acest whiteboard are suprafata magnetica din otel, vopsita in alb si cadrul din aluminiu anodizat. Tabla este dotata cu tavita din aluminiu pentru accesorii si este fabricata conform cerintelor standardului ISO 9001:2000 si acreditata de organismele internationale.

Asadar, cumpara-i si tu copilului tau o tabla magnetica de la OfficeClass.ro si cu siguranta se va bucura de cadoul primit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.