Cele mai utile aparate de masura din oferta Ronexprim

Profesionistii din domeniile tehnice utilizeaza, in activitatea lor zilnica, aparate de masura si control, pentru a analiza diversi parametri ai curentului electric si ai altor fenomene fizice cu care se confrunta in meseria lor. Iata in continuare unele dintre cele mai folosite aparate de masura de la Ronexprim:

1. Camerele de termoviziune. Aceste aparate de la Ronexprim sunt utilizate pentru depistarea oscilatiilor si diferentelor de temperatura dintre diferite materiale si componente, pentru a identifica o posibila problema de functionare.

2. Multimetrele digitale. Acestea sunt unele dintre aparatele de masura cele mai populare din oferta Ronexprim, datorita gamei largi de aplicatii cu care sunt compatibile. Multimetrele permit masurarea tensiunii continue sau alternative (exprimata in volti), intensitatii curentului electric continuu sau alternativ (exprimata in amperi) si a rezistentei electrice (exprimata in ohmi). In plus, cu ajutorul unui multimetru digital, se poate testa functionalitatea diodelor semiconductoare si a tranzistoarelor bipolare.

3. Osciloscoapele. Disponibile la Ronexprim, osciloscoapele masoara semnalele de tensiune electrica avand frecventa constanta, dar si semnalele de tensiune care evolueaza. Aparate foarte versatile, osciloscoapele au o gama foarte variata de functii, printre care analiza si interpretarea semnalelor, memorarea datelor, afisarea si tiparirea rezultatelor, dar si nenumarate modalitati de moderare si reglare.

4. Megohmetrele. Aceste aparate de la Ronexprim sunt utilizate pentru testarea rezistentei de izolatie. Folosind un megohmetru, specialistii pot testa integritatea unei izolatii, pentru a detecta posibile erori de conectare, dar si cabluri sau instalatii deteriorate. Masuratorile realizate cu acest dispozitiv previn atat deteriorarea intregului sistem de echipamente, cat si formarea arcurilor electrice.

5. Clestii de curent. Clestii de curent de la Ronexprim sunt folositi pentru testarea panourilor greu accesibile, a firelor compacte si inguste si a conductorilor de mari dimensiuni. Deoarece efectueaza masuratori silentioase si de mare precizie, clestii de curent sunt aparate de masura ideale pentru o utilizare intensa.

6. Analizoarele de energie. Aceste aparate de masura de la Ronexprim sunt ideale pentru profesionistii din domeniul electric si electronic, fiind de un real ajutor in evaluarea functionalitatii aparaturii in parametri normali. Analizoarele de energie de la Ronexprim sunt aparate de masura care nu trebuie sa lipseasca din trusa de scule a niciunui profesionist in domeniile tehnice, datorita rapiditatii cu care sunt obtinute informatiile, dar si a multitudinii de functii moderne.

Ronexprim este, inca din anul 1991, lider pe piata romaneasca de aparate de masura si control. In ultimii 27 de ani, Ronexprim a devenit cel mai de incredere partener al profesionistilor din domeniile tehnice, oferindu-le garantia performantei si a calitatii aparatelor pe care le comercializeaza.

Folosind aparatele de la Ronexprim, profesionistii din domeniile tehnice pot estima consumul real de energie si pot preveni o gama larga de probleme, printre care suprasolicitarea instalatiilor electrice si anumite defectiuni ale retelelor. In oferta aparatelor de masura si control de la Ronexprim, se remarca Fluke, un brand renumit la nivel international, ale carui produse indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *