Cosmetice bio – 3 motive pentru care este bine sa le folosesti

Cosmeticele nu mai sunt de multa vreme doar un moft pentru femei, ci mai degraba s-au transformat treptat in produse esentiale de ingrijire sau machiaj, pentru a caror utilizare majoritatea femeilor opteaza zilnic.

Daca acum cativa ani cosmeticele incepeau sa fie foarte dorite, dar nu si accesibile tuturor, astazi femeile pot alege din nenumarate optiuni. Aceste aleg in general in functie de bugetul de care dispun, dar si de nevoile personale.

In ulima perioada insa, un numar important de femei din intreaga lume a inceput sa fie preocupat de efectele cosmeticelor asupra sanatatii si sa se indrepte din de in ce mai mult catre cosmetice bio oferite de diversi producatori, dupa ce numeroase studii au scos la iveala ca anumite ingrediente folosite la producerea cosmeticelor de pe piata pot avea un impact negativ asupra sanatatii.cosmetice bio

De ce sa alegi cosmetice bio? Iata 3 motive intemeiate pentru care ar fi mai bine sa te indrepti catre utilizarea unor cosmetice naturale:

Nu contin ingrediente chimice periculoase si nici parfumuri sintetice. La producerea cosmeticelor clasice se foloseste in general un continut destul de mare de ingrediente sintetice, chimice. Si daca pe moment ofera un aspect imbunatatit, pe termen lung acestea pot afecta zonele pe care sunt folosite cosmeticele clasice.

Cosmeticele bio sunt realizate din ingrediente naturale, care nu vin sa dauneze pielii, ci din contra, sunt produse care hranesc si hidrateaza pielea.

Cosmeticele bio contin nutrienti. Acestea aduc beneficii reale corpului nostru, in vreme ce beneficiile aduse de cosmeticele bio sunt realmente aproape de zero. Produsele cosmetice bio contin vitamine ce contribuie vizibil la imbunatatirea starii noastre de sanatate.

Cosmeticele bio sunt mai eficiente. Contin ingrediente de calitate superioara. Plantele din care se extrag ingredientele cosmeticelor bio sunt cultivate fara utilizarea unor ingrasaminte chimice sau pesticide, iar substantele din compozitia acestora sunt extrase prin metode naturale.

Un comentariu la “Cosmetice bio – 3 motive pentru care este bine sa le folosesti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *