Crăciunul este mai captivant cu filmele lunii decembrie de la AMC

AMC a programat pentru perioada sărbătorilor o serie de filme care au rupt la box-office și care au cucerit pentru totdeauna inimile fanilor. Filme din seria „Jocurile foamei”, cu Jennifer Lawrence în rolul principal, dar și producții de acțiune și cu pedigree precum „Ticăloși fără glorie” și „Răzbunare și adrenalină” sunt darurile așezate de AMC sub bradul împodobit festiv.

„Jocurile foamei: Sfidarea” este programat în seara de vineri, 16 decembrie, de la ora 20:00. Producția este a doua din seria de blockbustere, adaptare după romanele distopice scrise de Suzanne Collins. Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) a reușit să câștige mortalele jocuri ale foamei, alături de Peeta Mellark (Josh Hutcherson). Acum, pentru a supraviețui jocurilor politice din Capitoliu conduse de președintele Snow (Donald Sutherland), cei doi se prefac că sunt îndrăgostiți și pornesc în turneu prin statul Panem, pentru a-i convinge pe toți cetățenii de povestea lor de dragoste. Din păcate, președintele Snow nu e satisfăcut și îi obligă să participe la o ediție aniversară a Jocurilor foamei.

Al treilea film din serie, „Jocurile foamei: Revolta – Partea I”, vine la AMC vineri, 23 decembrie, de la ora 20:00. După ce Katniss și alți câțiva câștigători au fost extrași din arena jocurilor și duși în Districtul 13 – de mult crezut distrus – revolta este pe cale să înceapă în cele 12 districte. Katniss primește propunerea de a fi fața revoluției și are sarcina de a-i inspira pe supușii din districte să se alăture revoltei, însă realizează că jocurile politice nu s-au încheiat încă.

Finalul triumfal al seriei este „Jocurile foamei: Revolta – Partea a II-a”, difuzat de AMC vineri, 30 decembrie, de la ora 20:00. Revolta este în toi, iar rebelii vor să cucerească Capitoliul. O echipă formată din Katniss, Peeta și alte câteva persoane este aruncată în mijlocul acțiunii și trebuie să supraviețuiască în orașul transformat în cea mai mortală arenă. Filmele din serie au încasat 2,97 miliarde de dolari la box office, în lumea întreagă, și au fost o inspirație pentru public. Din distribuția seriei fac parte și Liam Hemsworth, Philip Seymour Hoffman, Julianne Moore, Stanley Tucci, Woody Harrelson și Elizabeth Banks.

Luni, 19 decembrie, de la ora 22:30, Jason Statham ne învață câte ceva despre „Răzbunare și adrenalină”. Statham interpretează un asasin care este informat că i-a fost injectată o otravă în corp care-l va ucide atunci când bătăile inimii îi ajung la un anumit nivel. Desigur, acesta trebuie să-i găsească pe făptași, înainte să fie el asasinat.

CRANK

În a doua zi de Crăciun, luni, 26 decembrie, de la ora 22:00, nu ratați „Ticăloși fără glorie”, una dintre cele mai savuroase producții regizate de Quentin Tarantino. Brad Pitt, Christoph Waltz, Diane Kruger și Michael Fassbender (pe lângă mulți alții) interpretează personaje delicioase – un luptător evreu de gherilă, un nazist plin de cruzime, o spioană germană și un spion englez – implicate în Al Doilea Război Mondial. O producție sângeroasă și amuzantă, marca Tarantino, filmul poate fi văzut iar și iar, fără să-și piardă savoarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *