Creaza un impact uau cu forma si culoarea invitatiilor de nunta

Va doriti mai mult de la evenimentul dumneavoastra, ati muncit extrem de mult si ati pus suflet in toate pregatirile necesare iar pentru a face diferenta va doriti ca invitatiile de nunta sa aiba o forma aparte sau o culoare cat mai deosebita, iar asta pentru ca sunteti constienti de faptul ca prima impresie a contat inclusiv atunci cand v-ati cunoscut.
Primul impact asupra invitatiei de nunta este dat de forma si culoarea acesteia, detaliile ce tin de alegerea textului sau fontul utilizat fiind descoperite abia mult mai tarziu. Culorile in tendinte sunt intotdeauna cautate de cuplurile moderne, dar important este ca dincolo de acestea sa tineti mai degraba cont de ceea ce va place dumneavoastra cu adevarat.
Formele invitatiilor de nunta sunt foarte variate, iar invitatiile clasice si-au pierdut din ce in ce mai mult din insemnatate, fiind cautate mai degraba formele cele mai inedite. Invitatiile ovale sau cele realizate prin stantare dupa diferite forme care mai de care mai deosebite sau accesorizate pe masura, cu mici cartonase sau etichete rotunde, patrate, dreptunghiulare, tip stegulet si asa mai departe sunt o orientare si o tentinta tot mai evidenta pe piata.
Forma invitatiei determina si necesitatea sau lipsa necesitatii unui plic special pentru aceasta, desi aici gama variata de produse prezinta invitatii ce au plic inclus sau aveti posibilitatea de a opta pentru achizionarea individuala a plicurilor.
Revenind totusi la culori, paleta coloristica a invitatiilor puse la dispozitie este una vasta, insa alegerea modelului nu trebuie sa se limiteze numai la forma acestora, indiferent de culoarea sugerata pentru model. Astfel, daca va doriti o modificare a culorii modelului de baza, acest lucru este posibil odata ce ne comunicati preferintele si dorintele dumneavoastra.
Daca luati in considerare decorul salii de evenimente si doriti ca papetaria folosita pentru nunta sa fie in acord cromatic sau tematic cu locatia, bineinteles, aceste detalii pot fi foarte usor ajustate pentru ca totul sa fie perfect.
In concluzie, fie ca alegerea dumneavoastra este in mare parte influentata de modelul si forma invitatiei, sau dimpotriva, mai degraba de culoarea folosita pentru modelul grafic, indiferent de motivul pe care il aveti in spatele deciziei finale, invitatiile de nunta trebuie sa va reprezinte pe amandoi, ca fericit cuplu ce a luat decizia de a-si uni destinele.
Nu va impotmoliti in modelele clasice ale invitatiilor de nunta, ci optati mai degraba pentru modele cat mai actuale, in care amprenta personala sa se faca cunoscuta. O invitatie de nunta deosebita, realizata din materiale premium, cu o nuanta in tendinte sau in acord cu decorul salii de evenimente, dat si detaliile ce tin de forma si text reprezinta, cu siguranta, reteta unui anunt de casatorie perfect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *