Creșterea vizibilității, extinderea pe piețele noi și multe alte avantaje ai cu pachetul de hosting cu mai multe domenii

În secolul 21 piața s-a schimbat considerabil față de anii trecuți, acum pentru ca o companie să aducă profituri remarcabile este nevoie să aibă vizibilitate mai ales în mediul online. Astăzi, cumpărătorul, fie că achiziționează produse sau cumpără informații nu se mai lasă ademenit de metodele învechite de marketing cum ar fi: reclamele la TV sau bannerele masive de pe stradă, eficiența lor raportată tinde tot mai mult să fie 0.

Așadar azi, aproape fiecare antreprenor are nevoie de vizibilitate online pentru promova un produs sau un serviciu. O metodă neintuitivă de a fi vizibil pe piața actuală, indiferent de sfera în care activezi este să achiziționezi pachetele de găzduire web, care îți oferă mai mult de o extensie de domeniu.

Avantajele pachetelor de găzduire multi-domain

  1. Un nume de domeniu descriptiv, specific tipului de activitate cu care se ocupă afacerea ta (photo, .cafe, .shop etc.) îți va pune în evidență site-ul în rezultatele căutărilor, contribuind la optimizarea SEO pentru motoarele de căutare.
  2. Aceasta opțiune reprezintă, de fapt, și o metodă optimă de protecție a identității unei afaceri

Mai multe extensii de domeniu redirecționate către un site principal, reprezintă o metodă eficientă de protecție a identității și branding-ului afacerii tale. Mai mult chiar, opțiunea multi-domain este o modalitate bună și de a preveni pierderea potențialilor clienți.

3. Aceasta îi poate oferi afacerii tale un clasament bun în rezultatele căutării în Google

Cum poți îmbunătăți clasamentul web site-ului în rezultatele motoarelor de căutare cu ajutorul web hosting-ului de tip multi-domain? E simplu! Doar redirecționând toate extensiile de domeniu către un singur site, indiferent de țara, limba sau piața în care activează site-ul – acestea se vor considera mențiuni ale site-ului tău.

4. Extensiile multiple îți oferă posibilitatea de a genera mai mult trafic și vânzări pe site

Acum poți genera mai mult trafic și vânzări pe site-ul web cu ajutorul înregistrării extensiilor de domenii web periodicesezoniere sau cum li se mai spune, promoționale. Utilizarea mai multor extensii (de exemplu: .sale, .christmas, .blackfriday) în scopuri promoționale îți va oferi mai multă vizibilitate în rezultatele căutărilor, ceea ce va genera vânzări bune ale produsului respectiv și accesări multiple ale paginilor cu oferte si promoții. De asemenea, vei avea claritate maximală în organizarea campaniilor de marketing.

5. Nu în cele din urmă, ai posibilitatea de a-ți extinde afacerea pe piața mondială.

Dacă te gândești să-ți extinzi afacerea pe piața internațională sau chiar la nivel mondial, investiția în nume de domenii specifice, care vor redirecționa acea pagină către site-ul tău, este o necesitate pentru a obține rezultate bune în SEO internațional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.