CTL Ambalaje, produse de ambalare de cea mai buna calitate

Atunci cand vorbim despre produse de ambalare, unul dintre cele mai importante nume de pe piata romaneasca este fara doar si poate CTL Ambalaje. Acestia au o experienta vasta in acest domeniu, toti clientii care au cumparat de la ei fiind pe deplin multumiti de calitatea produselor. Datorita experientei castigate in tot acest timp, echipa de acolo parca stie exact ce au nevoie clientii care le trec pragul! De curand am fost si eu in situatia de a apela la ei pentru o folie cu bule de aer. Am fost foarte multumit de toate informatiile pe care le-am primit si, bineinteles, de calitatea produsului pe care l-am cumparat.

 

Daca nu stiti care este treaba cu aceste folii cu bule de aer, va pot spune ca sunt extrem de utile atunci cand aveti de transportat produse fragile. Daca vrem sa evitam ca marfa pe care o transportam sa se sparga sau sa se zgarie pana la destinatie, atunci am putea apela cu incredere la o astfel de folie cu bule de aer care are rolul de a ne proteja produsele. Infasurand produsele intr-o astfel de folie cu bule de aer, acel strat protector de aer care se formeaza va preveni deteriorarea lui.

            Beneficiile folosirii unei astfel de folie cu bule de aer

Asa cum va spuneam si putin mai devreme, apeland la cei de la CTL Ambalaje am primit o gramada de informatii care mai de care mai interesante despre aceste produse. Am aflat de exemplu ca o astfel de folie cu bule de aer poate proteja produsele de umiditate si chiar de contactul cu apa. De asemenea, le poate feri de praf si de eventuale zgarieturi. Bineinteles, o folie cu bule de aer asigura o protectie impotriva socurilor mecanice si a vibratiilor. Nu in ultimul rand, foliile cu bule de aer sunt niste produse reciclabile si reutilizabile.

In functie de cerintele voastre, puteti apela la mai multe feluri de folii cu bule de aer: folii bule cu agent antistatic, folii bule aluminizate, folii bule mari si folii bule mici. De asemenea, culorile si dimensiunile acestor folii sunt alegerea ta. Cu ajutorul foliilor cu bule de aer, va puteti proteja orice tip de marfa, indiferent de forma ei.

Banda polipropilena pp este un alt produs de calitate pe care il ofera cei de la CTL Ambalaje. Asigurand sigilarea sau legarea produselor, banda polipropilena se poate dovedi la randul ei foarte utila in cazul unui transport in conditii ceva mai speciale. Banda polipropilena are o elasticitate marita si o rezistenta mare la rupere si la schimbarile bruste de temperatura. Banda polipropilena are o larga mare de aplicabilitate, putand fi folosita si in cazul unor produse de dimensiuni mai mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *