Culorile anului 2019 in decoratiunile interioare

Probabil ca inca te afli pe o plaja din Grecia, cu marea de un albastru calm ideal in fata si cu zeci de casute mici, albe, de inspiratie mediteraneana, in jur, dar e posibil ca gandul sa iti zboare la activitatile pe care ti le-ai propus pentru toamna asta. Iar una din ele probabil ca este redecorarea si modernizarea locuintei. Nicio problema! In timp ce tu inca te rasfeti cu ultimele zile de vacanta, noi iti lasam aici cateva trenduri de care sa tii cont la intoarcere, in ceea ce priveste ultimele tendinte de culoare si textura in designul interior pentru 2019. Si poti fi sigura ca viitorul suna bine!

Nu mai putin de 72 au fost nuantele pe care celebrul Institut Pantone le-a propus pentru 2019.

Printre acestea un careu de 4 nuante de inspiratie culinara, absolut perfecte pentru caminul tau – un bej Butterum, un Cappuccino, Chili Pepper si Cayenne – iti vor servi fie ca accente de culoare cu vopsea lavabila decorativa, fie sub forma de obiecte de mobilier sau accesorii.

Daca nu iti plac nuantele intense propuse mai sus, tot in 2019 poti alege dintr-o colectie clasica de 8 nuante care include un Rich Gold, Mallard Blue si un Apricot Brandy, culori fundamentale, de baza, care sunt in acelasi timp elegante si mereu la moda. Sunt nuante care arata perfect pe orice perete, mai ales daca optezi pentru vopsea lavabila decorativa, si aduc un omagiu nisipului, marii si momentelor speciale de la apus.

Iata cateva nuante care au dominat trendurile in ultimii ani, dar pe care ar fi bine sa le eviti in 2018 si 2019, daca vrei o locuinta in tendinte: liliac (il poti inlocui cu bleu ice), menta (o poti inlocui cu guacamole), gri (inlocuieste cu nuante de nisip), blush (il poti inlocui cu roz prafuit), bleumarin (inlocuieste cu piele de foca), rosu foc (il poti inlocui cu nuante de mustar) si cositor (se poate inlocui cu grej).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *