Cum afli care sunt filmele de top?

Vara te poţi distra în multe feluri însă acest lucru nu ar trebui să te împiedice să vezi un film bun. Poţi merge la numeroase concerte, la terasă, în club etc dar la un moment dat trebuie să iei o pauză. Poţi face asta în timp ce vezi un film în propria vanapea, cu o bere în mână sau un popcorn.

Dacă ai mai puţin timp pentru a vedea filme, atunci trebui să te asiguri că vei vedea doar filme de top, care să nu te dezamăgească.

Cum afli care sunt filmele de top? Poţi începe prin a-ţi întreba prietenii ce filme bune au văzut în ultimul timp. În cazul în care aceştia nu îţi pot recomanda filme bune atunci poţi începe să cauţi site-uri care oferă recenzii precum funpub.ro. Majoritatea au şi liste cu filme de top din care te poţi inspira şi poţi să alegi în funcţie de gusturile tale.

Unul dintre filmele noi din 2022, foarte apreciate pe Netflix, este The Gray Man cu Ryan Gosling. Ţi-l recomandăm şi noi dacă îţi plac filmele de acţiune. Dacă preferi filmele de aventuri sau din universul Marvel, atunci poţi merge la cinema să vezi noul Thor sau noul Top Gun.

Nu ar trebui să treci foarte uşor peste filme mai vechi pe care nu le-ai văzut.. Printre acestea vei găsi mult mai multe filme de top decât printre filmele din 2022.

Probabil o să spui că pe cele vechi le-ai văzut mai pe toate care contează. Le-ai văzut însă pe următoarele: Queen of Katwe, Borg vs McEnroe sau Kill the Messenger? Dacă răspunsul e negativ la cel puţin unul dintre cele trei titluri, atunci cu siguranţă există şi alte filme de top pe care nu le-ai văzut, deşi au apărut cu câţiva ani în urmă.

Ca atare, dacă vrei să găseşti toate filmele bune pe care nu le-ai văzut, intră pe site-urile de profil, precum IMDb, Cinemagia şi altele mai mici pentru a nu le rata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *