Cum alegi baloanele potrivite pentru următorul tău eveniment

Când ai un eveniment și trebuie să alegi baloane potrivite, fie că e vorba de o zi de naștere sau o petrecere formală la locul de muncă, este important să știi ce tipuri de baloane ai la dispoziție.

Având atât de multe opțiuni la dispoziție nu e de mirare că majoritatea oamenilor aleg cu greu ceea ce își doresc. Iar de multe ori asta duce la o petrecere în care decorul pare nepotrivit.

Iată câteva sfaturi pe care să le iei în considerare atunci când îți alegi baloanele pentru următorul eveniment.

Tipurile de baloane

La o simplă căutare pe Google găsești sute de rezultatea despre tipuri de baloane, culori, personalizări, etc. De aceea este cel mai bine să ai idee în mare de tipurile de baloane și niște informații orientative pentru a te asigura ca decizia pe care o iei să fie informată.

Cele mai folosite tipuri de baloane în ziua de astăzi sunt cele din folie și cele din latex

Fiecare are avantaje și dezavantaje, dar diferența principală este personalizarea.

Baloanele din folie pot avea orice imprimeu îți dorești, iar adesea sunt cele pe care le vezi cu personaje din desene animate.

Baloanele din latex sunt cele clasice și avantajul lor sunt prețul și aspectul (poate îți dorești aspectul clasic al unui balon).

Când vine vorba de folosință, baloanele de latex sunt foarte bune dacă vrei niște culori clasice care să se potrivească cu tema și cromatica locului unde se ține evenimentul. Aceste baloane țin helium între 12 și 20 de ore, iar aer de la câteva zile la săptămâni (dar nu vor plutii).

Descoperă mai multe moduri de a personaliza baloanele

Personalizând baloanele pentru evenimentul tău adaugă caracter petrecerii și oferă senzația că totul se potrivește la fix. 

Problema este că majoritatea oamenilor se rezumă doar la alegerea culorii când vine vorba de personalizatul baloanelor, însă opțiunile se înmulțesc atunci când lucrezi cu un vânzător specializat în baloane și aranjamente.

Spre exemplu, poate ai alege baloanele din folie dacă ai nevoie de un mesaj scris din baloane pentru petrecerea ta. Genul de baloane cu mesaj Happy Birthday la o zi de naștere, sau un mesaj de felicitare la o petrecere de absolvire. Astfel de mici detalii vor asigura un eveniment care se va diferenția și cu siguranța nu va fi uitat.

Ok, dar ce trebuie să iei în considerare când alegi efectiv baloanele?

Mărimea și forma

Dacă ai nevoie de anumite forme, animale sau caractere atunci baloanele din latex sunt alegerea potrivită. Ele sunt folosită pentru astfel de petreceri fiind maleabile și elastice. Pe de altă parte, baloanele din folie de cele mai multe ori au o formă și mărime ce nu se poate modifica.

Design

În funcție de locul de unde cumperi baloanele, poți avea un design pus pe baloanele tale, adică niște baloane personalizate. De cele mai multe ori baloanele din folie sunt potrivite pentru asta. Dar nu înseamnă că cele din latex nu pot avea un design pe ele.

Cantitate și preț

De ce ai nevoie?  Helium sau aer pentru a umfla baloanele? Vrei baloane din latex, folie sau ambele? Baloanele din latex sunt în general mai ieftine față de cele din folie, dar ajung să țină mai puțin timp aer.

Toate acestea sunt niște aspecte de care ar fi bine să ți cont atunci când decizi să organizezi un eveniment și ai nevoie de mai multe baloane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *