Cum alegi cele mai bune ponturi pariuri?

Unii pariori profesioniști se îndoiesc uneori de anumite ponturi pariuri sportive, considerându-le lipsite de orice argument. Alți pariori, mai ales cei aflați la început de drum, le consideră o modalitate bună de a învăța și mai ales de a-și crește șansele pentru câștig.

Orice informație venită din partea caselor de pariuri sportive sau din partea tipserilor trebuie atent analizată, astfel încât în momentul în care vei plasa miza să poți fi sigur că ai cele mai bune șanse de câștig.

 

Verifică cu multă atenție sursa ponturilor pariurilor sportive

Nu lua de bună orice informație venită din partea oricui și mai ales ar fi bine să fii atent la toate detaliile și să alegi acele site-uri care oferă cea mai sigură informație.

Numărul site-urilor care oferă informații de acest gen este destul de mare, așa că trebuie să fii foarte atent și să te încrezi doar în acelea care oferă informații analizate de tipseri profesioniști. Dacă ești nou în lumea pariurilor sportive ai putea cere informații prietenilor care joacă mai demult și mai mult ca sigur aceștia îți vor indica site-urile cele mai sigure din acest punct de vedere.

Este foarte important ca biletul zilei ce poate fi găsit pe anumite site-uri să fie realizat de un tipser profesionist care nu accentuează doar valoarea echipei favorite, ci verifică atent ambele echipe, starea jucătorilor, miza meciului, ba chiar și starea terenului pe care se joacă meciul respectiv. În acest mod, vei fi sigur că informațiile oferite pe astfel de site-uri sunt atent verificate și ca atare ai putea să te încrezi în pronosticurile de pe biletul zilei.

 

Analizează și tu ponturile oferite în biletul zilei

Ar fi bine ca mai înainte de a plasa un pariu la o casă de pariuri online să analizezi cu atenție biletul zilei. De cele mai multe ori pronosticurile de pe biletul zilei s-au dovedit a fi reale, însă pot exista și situații în care rezultatele să fie diferite. De aceea, se recomandă ca jucătorii să își asculte cât mai bine instinctul și atunci când consideră că pronosticul ar trebui să fie diferit să realizeze pariul așa cum consideră de cuviință.

Cu cât vei cunoaște mai multe despre echipele care joacă, dar și despre sportul respectiv, cu atât vei ști care este rezultatul la care vor ajunge cele două echipe în jocul respectiv. De aceea, este bine să te informezi cât mai mult atunci când îți dorești să pariezi și să cunoști toate detaliile, inclusiv dacă echipa favorită beneficiază de suportul tuturor jucătorilor buni sau joacă cu înlocuitori. Ține cont și dacă echipa joacă în deplasare și mai ales este foarte importantă miza jocului respectiv. Atunci când este un joc fără de care nu se poate asigura calificarea echipei favorite, mai mult ca sigur echipa va juca foarte bine, dorind calificarea.

 

Fii 100% sigur!

Iată un alt sfat de care trebuie să țină cont un jucător amator. Abia atunci când ești 100% convins că rezultatele vor fi cele de pe bilet ai putea face opțiunea de a paria. Dacă te îndoiești de rezultate, atunci ar fi indicat să mai analizezi și dacă totuși nu ajungi la nicio concluzie ai putea opta pentru o miză mai mică, dar și pentru opțiunea CashOut, atunci când casa de pariuri permite o astfel de facilitate jucătorilor săi. În acest mod, nu vei pierde foarte mult și vei avea ocazia de a îngheța pariul atunci când rezultatele nu sunt cele pe care le-ai adăugat pe biletul respectiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *