Cum aplicam regulile Feng Shui pentru portofele barbati?

Te-ai gandit vreodata sa aplici regulile Feng Shui in anumite aspecte ale vietii de zi cu zi? Poate ai observat ca in ultima perioada a inceput sa te afecteze din ce in ce mai mult lipsa banilor sau ti se pare ai niste cheltuieli mult prea mari, nejustificate, asa ca iata cateva reguli Feng Shui aplicabile pentru portofele barbati.

Cand te gandesti la un portofel barbati, faci imediat asocierea cu un obiect purtat zilnic, indiferent de haine sau context. Pentru ca portofelele insotesc orice barbat, in oras, la cumparaturi, la munca si evident acasa, poate ar trebui sa beneficieze de ceva mai multa atentie din partea acestora. De foarte multe ori, pentru  ca nu cunoastem anumite aspecte, facem greseli in aranjarea portofelelor, care genereaza o scadere a potentialului sau de creator de abundenta.portofele barbati

Cum poti transforma deci numeroasele portofele barbati pe care le porti de-a lungul vietii in obiecte care creeaza abundenta?

Preocupa-te ca portofelul sa fie mereu organizat si curat. Acesta trebuie curatat mereu cu o laveta de culoare alba, umezita cu apa proaspata. Este bine ca acesta sa nu aiba urme de deteriorare. Evita sa tii in interiorul portofelului dovezile platilor facute, asa cum sunt bonurile sau chiar listele de cumparaturi.

Nu purta portofelul gol. Incearca sa pastrezi un echilibru si nu indesa sume exorbitante in portofel, dar cauta sa ai mereu in acesta suficient de multi bani incat sa te faca sa te simti confortabil si prosper.

Unde il depozitezi? Regulile Feng Shui spun ca atunci cand nu porti portoflul, i poti lasa pe: o masuta situata pe coltul de pe diagonala living-ului, sectorul banilor din casa sau living in zona de sud-est, sectorul unde se afla steaua anuala a prosperitatii. Incearca sa nu il lasi niciodata in locuri ce creeaza conditii nefavorabile bogatiei, deci nu pune portofelul pe masa din bucatarie, pe frigider, etajerele din baie sau sub scari. De asemenea, cauta sa asezi portofelul la lumina, pentru a evita sa atragi energia negativa.

Ce culori alegi? Fiecare culoare are proprietati specifice si ar fi ideal sa ai cate un portofel din fiecare culoare asociata celor 5 elemente:

Negru, bleumarin – specifice elementului apa, care atrage ideile creative ce genereaza venituri

Rosu – identificat cu elementul foc, care face banii sa circule

Mustar – asociat elementului pamant, care aduce echilibru intre banii cheltuiti si cei castigati

Verde – specific lemnului, care te ajuta sa gasesti solutii sa multiplici banii

Alb, auriu si argintiu – specifice metalului, care reprezinta autoritatea necesara pentru a tine banii sub control.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *