Bijuteria Mataranga

Cum asortezi brățara și inelele de pe aceeași mână

Toate femeile, fără excepție, adoră să-și sublinieze imaginea cu diverse bijuterii. Iar brățările și inelele sunt poate cele mai populare dintre ele. Dragostea femeilor pentru brățările de aur este destul de înțeles, deoarece încheieturile grațioase ale femeilor, decorate cu produse exclusive, selectate cu gust, nu vor lăsa pe nimeni indiferent. Pentru ca imaginea să nu arate supraîncărcată, trebuie să respecți regula principală – cu cât brățara este mai mare și mai strălucitoare, cu atât inelele ar trebui să fie mai puțin atrăgătoare. 

Brățările masive nu trebuie să fie combinate cu inele mari pe aceeași mână. Pentru a purta brățara și inelele pe aceeași mână, alege bijuterii mai subtile și mai elegante. Dacă totuși decizi să combini brățara cu un inel atrăgător, mare, pune-le pe mâini diferite, în niciun  caz pe aceeași mână.

Nu este simplu să-ți pui bijuterii

Multe femei cred că este simplu să-ți pui bijuterii. Îți iei cele trei inele preferate și brățara, le pui pe aceeași mână și gata? Din păcate, nu este chiar atât de simplu. Pentru că dacă vrei să combini inelele cu brățări aur damă, ar trebui să fii atent la două aspecte în special. Când vine vorba de combinații elegante de inele, este vorba atât de aspect, cât și de confortul la purtare. Regulile sunt deosebit de bune atunci când există o tentație și o oportunitate de a le încălca. 

În plus, în zilele noastre eticheta nu joacă întotdeauna un rol important, iar în viața de zi cu zi poți uita de ea. Dacă te uiți la fotografiile fashionistelor moderne, poți vedea nu numai brățări pe stânga, dreapta sau ambele mâini, ci și o combinație cu inele pe aceeași mână. Cu toate acestea, în acest caz, există o serie de reguli și recomandări care trebuie respectate. Practic, toate se bazează pe principiul armoniei. De exemplu, nu este recomandabil să porți un ceas clasic și brățări elegante de aur pe o mână. Un astfel de aspect pare neatrăgător și vulgar.

Brățări și inele în armonie

Femeile poartă inele tot timpul și brățara ar trebui să fie în armonie cu ele. În acest caz, pentru a decide pe ce mână să porți o brățară și un inel, trebuie să începi cu alegerea inelelor care să se potrivească cu brățara și stilul de îmbrăcăminte. Excepția o face doar verigheta. Conform tradiției, verigheta se poartă pe degetul mâinii drepte și, dacă brățara nu se armonizează cu ea, este mai bine să o porți la încheietura mâinii stângi.

De asemenea, este permisă purtarea brățărilor la ambele încheieturi. Adevărat, această opțiune este preferată de femeile care aderă la orice opinii informale, așa că aici intră în vigoare alte reguli – eclectismul și etnia. În ceea ce privește forma brățării, aici nu există reguli stricte. Proprietarele cu brațe frumoase și grațioase pot purta atât brățări subțiri, cât și bijuterii masive. Însă, femeile cu mâinile pline ar trebui să aleagă doar brățări subțiri.

Vei fi surprinși, dar în unele enciclopedii de stil există încă recomandări să nu porți două sau mai multe inele pe un deget și, de asemenea, să refuzi alte bijuterii, chiar și minimaliste, pe aceeași mână, dacă îți pui un inel de cocktail. Între timp, eroinele stilului stradal sunt înnebunite după brățări în formă de inele mari și inele sub formă de verighetă. Singurul lucru atunci când îți decorezi mâinile în acest fel, este să alegi o manichiură nud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *