Cum castigam mai mult spatiu in garaj

Chiar daca e vorba de o casa sau de un apartament, la un moment dat te vei gandi ca vei avea nevoie si de un garaj. Daca te afli in momentul in care lucrezi la viitoarea ta casa, ia in calcul ideea unui garaj destul de spatios pentru masina si lucruri pe care in viitor te-ai gandi sa vrei sa le depozitezi in el. Daca terenul nu iti ofera prea multe pozibilitati de extindere a garajului, modelele de usi de garaj Falticeni,  pot fi o solutie de economisire a spatiului. In viitor e posibil sa te gandesti sa-ti achizitionezi o masina sau poate o ai deja, dar spatiul limitat nu trebuie luat ca o problema fara rezultat,  deoarece exista solutii si pentru acest caz. 

     Inainte se ia in calcul scopul si utilitatea acestui spatiu: o masina sau doua,  obiectele pe care vrei sa le depozitezi, rafturile de care vei avea nevoie pentru aceste lucruri etc. Cateva idei care economisesc din spatiu sunt:

  • Usi de garaj tip rulou:  un model de calitate cum sunt tipul de usi de garaj Falticeni va aduce mai multe beneficii spatiului, o izolare adecvata nu va lasa frigul sa patrunda in interior, iar tu vei putea lucra linistit in garaj fie ca e vorba de un garaj cu incalzire termica sau nu.  Acest model de usi de garaj tip rulou, se deschid vertical pe role, fara sa ocupe spatiu in exteriorul sau interiorul garajului. Ele se gasesc in doua variante disponibile: automata sau manuală cu benzi din PVC.
  • Usi de garaj sectionale:  se deschid vertical si raman sub tavan la un unghi de 90°. Beneficiul acestor usi de garaj sectionale este ca se poate  parca atat in interiorul lui, cat si in fata garajului, fara sa mai fie nevoie sa indepartezi masina la inchiderea sau deschiderea usii. Cu usi de garaj sectionale,  spatiul ramas este mai generoz si se gasesc in varianta automata si in  diferite modele care ofera calitate si eleganta garajului.
  • Pentru depozitare, rafturile metalice sunt rezistente si utile in acest scop. Organizarea nu mai este o bataie de cap, iar cutiile din plastic sau orice alt material cat si cosurile de depozitare pot fi aranjate pe aceste etajere, care rezista la greutati. 
  • Uneltele sau diferitele accesorii ( cum sunt si cele de gradinarit) se pot aranja in cutii care vin dupa puse pe raft, fara sa ocupe spatiul dedicat masinii.  Uneltele cele mari in schimb, se pot agata de carlige prinse de un perete al garajului.

     Spatiul se creeaza prin punerea in ordine a lucrurilor si pastrarea ei. Modelul de usi de garaj Falticeni vine cu solutii pentru garajele neconventionale,  calitatea lor ofera atat siguranta, cat si estetica. Deschiderea usii este foarte importanta pentru economisirea spatiului, e indicat pentru acest scop ca deschiderea sa nu fie facuta in lateral, ci vertical. Cel mai bine e să depozitezi lucrurile pe categorii, utilitatea lor si dimensiunea acestora. Obiectele sa fie depozitate la perete,  pe rafturi sau in carlige.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.