Cum economisim bani pentru cumpararea unei case de vanzare

Pentru multi dintre noi cumpararea unei case este un tel, un vis pe care il dorim cu ardoare sa fie implinit si realizat dupa munca noastra depusa. Pe langa banii pe care ii puneti deoparte, probabil lunar, e nevoie sa economisiti o suma de bani si pentru plata avansului. Urmatorii pasi va vor indruma spre o economisire inteligenta  a sumei de care o sa aveti nevoie in cumpararea unei case:

Pasul 1 Prima data  e bine sa  va informati si sa calculati exact suma de care o sa aveti nevoie pentru achizitionarea locuintei, apeland la un broker de credite sau contactand un manager de vanzari din cadrul firmei unde ati gasit casa potrivita. Intr-un complex rezidential Iasi care va pune la dispozitie case Valea Ursului de vanzare, puteti programa o intalnire cu responsabilul de vanzari care va indruma spre o solutie convenabila dumneavoastra si va raspunde intrebarilor pe care le aveti.

Specialistii recomanda sa nu aveti un cost mai mare de 28% din venitul dumneavoastra lunar cu achizitionarea viitoarei locuinte.

Pasul 2 Se stabileste o perioada de ani in care veti economisi suma necesara avansului. In functie de cat de mic va fi intervalul de timp pe care vi l-ati  propus, cu atat va fi mai mare suma anuala ce trebuie economisita. 

Pasul 3 In complex rezidential Iasi o sa puteti gasi casa care se incadreaza nevoilor si bugetului dumneavoastra.  Nu este indicat sa riscati cu modalitati de economisire cu risc, cum ar fi fondurile de investitii imobiliare sau actiunile la bursa,  deoarece puteti sa va confruntati cu problema pierderii tuturor banilor daca investiti economiile intr-un fond gresit. Trebuie sa gasiti  o sursa sigura si puteti apela la depozitele bancare sau conturile de economii.

Pasul 4 Ca sa va atingeti scopul va fi nevoie  sa gasiti niste solutii, acest lucru  poate include reducerea unor cheltuieli sau cresterea veniturilor lunare. Daca economisiti o suma de bani anual, o sa va ajute sa platiti avansul pentru viitoarea locuinta si sa va antrenati sa gestionati economiile si din perioada in care veti fi proprietarul unei case.

Pasul 5 Daca nu va considerati o persoana economa, trebuie sa stabiliti un plan de reusita si economisire fix. Alocand un procent din venituri catre un cont de economii deschis special pentru viitoarea casa, veti fi mai putin tentat sa cheltuiti sumele respective stiind scopul acestuia.

Cautand case Valea Ursului de vanzare veti cunoaste termenii cumpararii, a bugetului necesar si a conditiilor oferite in urma colaborarii cu un dezvoltator pentru cumpararea unei case intr-un complex rezidential Iasi.

Pasul 6 Este foarte posibil sa apara in perioada stabilita de economisire si cheltuieli neprevazute (medicale, reparatii  la masina,  evenimente), de aceea e important sa luati toate acestea in calcul inca de la inceput si sa puneti deoparte si veniturile ocazionale: bonusuri, sume primite cadou, bani din vanzarea unor bunuri personale etc.

   Procesul cumpararii unei case este unul lung, dar pregatindu-va si invatand sa economisiti o sa deveniti intr-o perioada proprietar al casei pe care o doriti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *