Cum ești catalogat în funcție de încălțămintea pe care o porți – sfaturi simple pentru a arăta bine!

În zilele noastre, fiecare om își dă cu părerea despre orice și tocmai de aceea zilnic suntem filtrați prin ochii tuturor. Dar te-ai întrebat vreodată cum ești catalogat în funcție de hainele sau de încălțările pe care le porți? Ei bine, făcând o scurtă analiză, am putut sesiza trei tipologii de oameni, plecând de la următoarele tipuri de stiluri vestimentar și încălțări: adidasi adidas, ghete Nike și adidasi Reebok.

Tinerii cool: ținute sport-chic

Îi vezi pe stradă zi de zi aranjați cu un aer care dă impresia că nu le pasă de ce se întâmplă în jurul lor. Cu toate acestea, faptul că depun un efort în ceea ce privește aspectul exterior dar și în privința trendurilor arată că de fapt toate aceste lucruri sunt doar  o aparență. Tipul acesta de tineri vor fi încălțați cu adidasi adidas și cu branduri de top. Însă atunci când vorbim de adidasi adidas clar discutăm despre un clasic ce va fi purtat de către oricine.

Oamenii cu vârste între 30-40 de ani: încălțăminte cât mai comodă

Oamenii aceștia acordă o importanță deosebită încălțărilor comode, tocmai de aceea îi vei vedea des încălțați cu adidasi Reebok sau încălțări din piele. Pentru plimbări în schimb, mereu vor încălța adidas Reebok. Bineînțeles, nu este o regulă scrisă, ci o generalizare. Îi vei vedea încălțați și cu alte branduri,. Cu toate acestea, faptul că cei de la adidasi reebok au început o campanie cu o mulțime de modele pentru tineri au început să fie din ce în ce mai apreciați și de cei cu vârste mai mici.

Adolescenții: mereu în pas cu moda

Pe acești adolescenți îi vei vedea tot timpul îmbrăcați super cool, iar iarna în special îi vei vedea cu ghete Nike. Călduroase, comode și în pas cu moda, sunt motivele pentru care acești tineri le aleg adesea pentru a fi purtate în sezonul rece.

Indiferent de cele observate, achiziționează produse în funcție de stilul personal și de criteriile pe care pui preț ca individ în viața de zi cu zi și nu lăsa ca ochii curioșilor să te intimideze. Alege încălțările comode și calitative pentru ca mai târziu să nu regereți alegerile făcute în privința încălțărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *